Edu Esteve ens porta el seu tema "Cada cop més fort"
Edu Esteve ens porta el seu tema "Cada cop més fort"
Divendres, a les 22.05

El cantant badaloní Edu Esteve, al Top 1 de "Zona zàping"

Demà, divendres, a les 22.05, a TV3, "Zona zàping" comptarà amb la presència del cantant badaloní Edu Esteve, que posarà música al Top 1, amb el seu tema "Cada cop més fort".

Aquesta setmana el programa es fa ressò de la classificació del Barça femení per a la final de la Champions, per segon cop a la seva història. Una fita molt celebrada per jugadores i entrenador, fins i tot amb ratafia a la sala de premsa.

Es podrà veure també la relliscada d'un ciclista pocs metres abans de la meta; un futbolista destrossant un dron en ple partit; el nivell d'anglès de l'alcaldessa de Jerez, i un cop de golf espectacular amb carambola inclosa.

I, com cada setmana, el recull de patacades rebudes pel programa a la secció "Estàs bé?"

Com a plat principal del programa, el "No te la fotis", en què els seguidors del programa fan arribar via xarxes socials (web, WhatsApp, Instagram i TikTok) les seves creacions i experiències: habilitats amb tot tipus de pilotes, patacades sobre rodes (bicicletes, patinets...), relliscades, bromes, reptes, remullades, i altres divertides experiències que, ara que ve el bon temps, realitzen els nostres espectadors a l'aire lliure.

facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut