El canal Super3 posa en marxa un concurs per posar nom a la cria de capibara del CosmoCaixa

A partir d'avui, els súpers poden enviar la seva proposta per donar nom a la cria de capibara que ha nascut a les instal·lacions del CosmoCaixa. Aquest concurs tindrà com a punt final una gran festa el 14 de juny.

El canal Super3 ha posat en marxa un concurs per triar el nom de la cria de capibara que ha nascut al Bosc Inundat del CosmoCaixa de Barcelona. A partir d'avui, i fins al 17 de maig, tots els súpers poden enviar les seves propostes a la web del canal Super3, super3.cat. Se seleccionaran cinc noms finalistes, que es podran votar a partir del 25 de maig.

La proposta triada per posar nom a la capibara i el nom del súper guanyador es donaran a conèixer el diumenge 14 de juny en una gran festa al CosmoCaixa de Barcelona, amb en Pau, de la família del Super3, i Dani Jiménez, del "Dinàmiks". El súper guanyador rebrà un diploma acreditatiu i una entrada anual per poder anar al CosmoCaixa amb la família sempre que vulgui. Els súpers que vulguin assistir a aquesta festa s'han d'inscriure prèviament a través d'un formulari que trobaran a la web del Super3.

A més, el cap de setmana del 13 i 14 de juny, tots els súpers tindran l'accés gratuït al CosmoCaixa, gràcies al "Supercapdesetmana al Cosmocaixa".

super3.cat