El canal Super3 estrena la sèrie "Els bons ossos bruns: Dies de neu"

El primer dia de l'any, dimecres 1 de gener, arriba al canal Super3 la nova entrega de la sèrie d'animació "Els bons ossos bruns", en aquesta ocasió dedicada a l'hivern. Aquesta estrena forma part de la programació especial que el canal Super3 ha preparat per a aquests dies de vacances escolars de Nadal. "Els bons ossos bruns: Dies de neu" es podrà veure de dilluns a divendres, a les 11.15, i el cap de setmana a les 13.25.

Després d'"Els bons ossos bruns: Ja és primavera!", "Els bons ossos bruns: Un estiu 'solprenent'" i "Els bons ossos bruns: Un bosc de bojos", ara arriba al canal Super3 "Els bons ossos bruns: Dies de neu", la nova entrega de les aventures de Bruc i Barzer. Els episodis s'emetran de dilluns a divendres, a les 11.15, i els dissabtes i diumenges, a les 13.25.

En aquesta nova entrega, tot i les dificultats que l'hivern i la neu comporten per als ossos, els dos germans Bruc i Barzer hauran de seguir protegint el bosc dels Pics dels Ossos Bruns de les malvades mans del llenyataire Vick.

 

"El bons ossos bruns: Dies de neu"

(de dilluns a divendres, a les 11.15; dissabtes i diumenges, a les 13.25)

A les profunditats del bosc dels Pics dels Ossos Bruns viuen dos germans ossos, el Bruc i el Barzer, que tenen com a missió principal protegir els arbres de les muntanyes. El seu gran enemic és el cobdiciós llenyataire Vick que només pensa en talar tants arbres com pugui. Ara ja ha arribat l'hivern i tot està cobert per un mantell blanc de neu. El llenyataire ho té encara més complicat per sortir a talar arbres i el Bruc i el Barzer s'han d'esforçar molt més per trobar menjar al bosc. Però, com a les altres estacions de l'any, les baralles entre el llenyataire i els ossos continuaran sent el pa de cada dia.

 

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut