El Riff i el Flat, emocions a flor de bigotis durant la revetlla de Sant Joan
El Riff i el Flat, emocions a flor de bigotis durant la revetlla de Sant Joan

El canal Super3 celebra la revetlla de Sant Joan amb el Riff i el Flat

Demà dimecres, 23 de juny, a partir les 19.00, les rates més animades del canal Super3 encendran els seu petards amb un especial de "Les aventures del Riff i el Flat", dedicat a la revetlla de Sant Joan.

La programació especial de demà del programa "Les aventures del Riff i el Flat" constarà de quatre capítols temàtics amb coets, fogueres, música, amics i una gran coca de Sant Joan.

 

Preparant la revetlla

És la nit de Sant Joan i al cau volen tenir una coca ben grossa per celebrar-ho... Aconseguir-la serà tota una aventura!

 

La coca de Sant Joan

El Riff i el Flat celebren la revetlla de Sant Joan, però la coca els hi ha quedat massa dura. No us perdeu les idees esbojarrades que tindran per tallar la coca.

 

La maledicció de "Sant tu-ja-saps-què"

El Riff i el Flat estan il·lusionats amb la revetlla, però cada cop que diuen "Sant Joan" passa alguna cosa dolenta. Els dos amics creuen que són víctimes d'una maledicció. Aconseguiran celebrar el "sant-tu-ja-saps-què"?

 

El concurs de petards

Arriba Sant Joan i al cau ja estan a punt per viure'l com toca. Però, per salvar-se del gat, el Riff i el Flat es queden sense petards, i com que una revetlla sense petards no és cap revetlla, n'hauran d'aconseguir més!

 

super3.cat/ratrank

super3.cat

twitter/super3cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut