El canal per internet CatClàssica emet en diferit les transmissions dels concerts de l'OBC

Les transmissions es fan dimarts a les deu del vespre

El canal per internet CatClàssica emet en diferit, cada dimarts, a les deu del vespre, les transmissions dels concerts de l'OBC que Catalunya Música transmet en directe els diumenges.
Amb aquest iniciativa, Catalunya Música amplia encara més el servei de difusió de CatClàssica, el primer canal exclusivament per internet dedicat a la música clàssica d'autors i intèrprets catalans que es va posar en marxa el febrer de 2008 i que posa la tecnologia al servei del patrimoni per difondre mundialment la riquesa i la diversitat de la música i els intèrprets del nostre país.
CatClàssica programa a través del seu web, www.catclassica.cat, 24 hores al dia, composicions d'abans, com per exemple les de Joan Brudieu, i creacions actuals, com ara les de Joan Guinjoan. A més, dedica continguts específics als intèrprets de Catalunya, del País Valencià, de les Illes i de la Catalunya Nord. Així, s'hi pot sentir des de la veu de la soprano Victòria dels Àngels fins a la corda del reconegut internacionalment Quartet Casals. El canal evoca diferents estils, diferents èpoques i, fins i tot, diferents llenguatges per recrear l'ampli mapa musical clàssic català.
Al web de CatClàssica, els internautes poden escoltar música, veure les portades dels àlbums, llegir les referències del que està sonant, accedir a les notes biogràfiques dels autors de les peces, veure les galeries d'imatges associades als temes i avançar-se al que sonarà després.
El web també incorpora un arxiu de programes temàtics per escoltar o descarregar, un arxiu de músics, l'accés a la informació de la programació del canal, l'agenda de concerts i un ampli ventall de notícies i destacats d'actualitat relacionats amb l'univers musical. CatClàssica és doncs l'aposta més innovadora de Catalunya Música, després de 20 anys d'emissions dedicades a la música clàssica.

Anar al contingut