El canal 3/24, Premi Nacional de Comunicació en la modalitat de televisió

El 3/24 ha estat guardonat avui amb el Premi Nacional de Comunicació en la modalitat de televisió, que atorga la Generalitat de Catalunya. El jurat ha valorat el canal com a "referència informativa imprescindible". La cerimònia de lliurament serà el 10 de desembre al Palau de la Generalitat.

El 3/24, el canal d'informació contínua de Televisió de Catalunya, que aquest any celebra el 15è aniversari, ha estat distingit amb el Premi Nacional de Comunicació en la modalitat de televisió. El Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya ha fet públics avui els guardons, que ha anunciat la portaveu Elsa Artadi i que seran lliurats dilluns pel president de la Generalitat, Quim Torra, en un acte al Palau de la Generalitat.

El jurat dels XVII Premis Nacionals de Comunicació ha destacat el 3/24 com "el canal de referència informativa imprescindible, gràcies a la feina dels seus professionals i a un treball d'equip reconegut i acreditat internacionalment".

El canal 3/24 va batre el seu rècord d'audiència amb un 1,7% de quota anual el 2017, i és el canal temàtic informatiu més seguit a Catalunya, amb més del doble d'audiència respecte al seu competidor. Els últims anys, el canal ha crescut i ha experimentat un increment notable de transmissions d'esdeveniments en directe, rodes de premsa, compareixences parlamentàries, conferències, debats i, també, en nombre de connexions en directe amb els periodistes desplaçats al territori.

Els Premis Nacionals de Comunicació van ser creats el 1999 amb motiu del 75è aniversari del naixement de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya. L'objectiu dels premis és atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació i les telecomunicacions a Catalunya o en llengua catalana, tant si han estat realitzades per professionals com per qualsevol entitat pública o privada. 

 

ccma.cat/324/