El canal 3/24 i Catalunya Informació analitzaran els resultats del referèndum grec

El canal 3/24 i Catalunya Informació dedicaran aquest diumenge programes especials a l'anàlisi dels resultats del Referèndum a Grècia i a les seves conseqüències. A partir de les 19.00, Sergi Roca, editor i presentador del "Mapamundi", analitzarà les primeres dades a Catalunya Informació. Després del Telenotícies Vespre, Esteve Soler conduirà "El referèndum grec" al canal 3/24.

Sergi Roca s'encarrega de l'especial a Catalunya Informació

A partir de les 19.00, una hora després que tanquin els col·legis electorals grecs, Sergi Roca, editor i presentador del "Mapamundi", conduirà, durant dues hores, un especial a Catalunya Informació per seguir i analitzar el resultat del referèndum a Grècia i les conseqüències econòmiques i polítiques que poden comportar qualsevol de les dues opcions. En el programa es connectarà amb els enviats especials a Atenes, Txell Feixas i Ferran Guerrero, i els corresponsals Jaume Masdéu a Brussel·les, Oriol Serra a Berlín i Albert Calatrava a Madrid.

A més, acompanyaran Sergi Roca en l'estudi 5 de Catalunya Ràdio: Xavier Ferrer, doctor en economia per la Universitat de Barcelona;  Jordi Angusto, economista assessor del Parlament Europeu, i Pere Vilanova, catedràtic de Ciència Política de la Universitat de Barcelona.

També s'entrevistarà Corina Vasilopoulou, periodista i membre del Consell Regional de l'Attica per Syriza, i Guillem López-Casasnovas, catedràtic d'economia de la UPF i conseller del Banc d'Espanya.

Esteve Soler condueix "El referèndum grec"

A partir de les 21.45, després del Telenotícies Vespre, el canal 3/24 dedicarà un especial al referèndum a Grècia conduït per Esteve Soler. Sota el títol "El referèndum grec" s'analitzarà el resultat d'aquesta consulta i les conseqüències econòmiques i polítiques per al país hel·lè i per a la Unió Europea.

Durant més de dues hores s'aniran desgranant els resultats i les reaccions tant a Grècia com a Europa, amb connexions amb Lluís Caelles des d'Atenes, Francesc Serra des de Brussel·les, Oriol Serra des de Berlín i Josep Capella des de Madrid.

Seuran a la taula d'aquest programa especial: Pol Morillas, investigador de temes europeus del CIDOB, Nacho Sanz, professor de banca i mercat de valors d'ESADE, Athina Sismanidou, professora de màrqueting d'EADA, economista i llicenciada en Dret, i Jordi Angusto, economista i assessor del Parlament Europeu.

324.cat
Catradio.cat/informatius
Catradio.cat/catinfo
Facebook.com/MapamundiCat
Twitter.com/Cati_Mon