Dissabte i diumenge, a les 13.25

El Campionat DTM, des de Zandvoort, a Esport3

Cinquena reunió del Campionat DTM d'aquest any al circuit holandès de Zandvoort. Aquesta competició, la segona més mediàtica a Europa després de la Fórmula 1, farà una cursa dissabte i una altra diumenge que es podran seguir en directe per Esport3, dissabte i diumenge, a les 13.25.

La durada serà de 55 minuts més una volta, i en cada una els pilots estaran obligats a fer com a mínim una aturada a boxes per canviar els pneumàtics. En el campionat DTM, hi participen tres marques amb sis pilots cadascuna: Mercedes, Audi i BMW. 

Després de les carreres que es van disputar al circuit de Norising, continua una lluita aferrissada entre els pilots de Mercedes i BMW. El líder de la competició és Gary Paffet, amb Mercedes. El segon lloc l'ocupa el seu company d'equip Edoardo Mortara, a només 6 punts, i el tercer i quarts llocs els ocupen dos pilots de BMW Marco Wittmann i Timo Glock, a set punts de Paffet.

Cal a destacar la presència en la competició d'un pilot català: Dani Juncadella, al volant d'un Mercedes oficial. Després d'un començament de temporada difícil, Juncadella està lluitant pels primers llocs. Va aconseguir la "pole" en la segona carrera de Norising, i va acabar tercer.

Les dues curses a l'històric circuit de Zandvoort es podran seguir en directe per Esport3, dissabte i diumenge, a partir de les 13.25. Els comentaris seran de Francesc Rosés.

esport3.cat