"El Cafè de la República", dilluns, des de Figueres, amb motiu de la "Nit del Comerç"

El programa realitzat per Joan Barril comversarà amb Llalcalde de Figueres, Santi Vila; el president de Comerç Figueres Associació, Jordi Rotllan; i Joan Mallart, propietari de la llibreria figuerenca Mallart.

El programa de Catalunya Ràdio El Cafè de la República, amb Joan Barril, farà aquest dilluns, 13 de desembre, un programa especial des de Figueres, amb motiu de la novena edició de la "Nit del Comerç". El programa començarà, com és habitual, a les nou del vespre i acabarà a les onze de la nit, i se centrarà fonamentalment en el petit comerç de Catalunya amb reportatges, entrevistes i tertúlies relacionades amb el sector.

El Cafè de la República s'emetrà en directe des del Teatre El Jardí de la capital de l'Alt Empordà, on es lliuraran els premis d'aquest any destinats al comerç de la ciutat. El programa, conduït per Joan Barril, entrevistarà el president de Comerç Figueres Associació, Jordi Rotllan, perquè expliqui com afecta la crisi als botiguers i avanci els detalls de l'acte d'entrega dels guardons que es portarà a terme un cop acabi el programa.

L'alcalde de Figueres, Santi Vila, que ha sortit escollit diputat com a cap de llista de CiU per Girona, participarà a la tertúlia de les deu juntament amb la rectora de la Universitat Ramon Llull, Esther Giménez-Salinas, i l'editor Daniel Fernández. Tot seguit, El Cafè de la República conversarà amb Joan Mallart, propietari de la llibreria figuerenca Mallart.

catradio.cat/cafe
Anar al contingut