Roger Carandell conversa amb Carla Laubalo
Roger Carandell conversa amb Carla Laubalo
Demà, a les 22.45

El bullying, a "L'altra cara"

Roger Carandell conversa amb Carla Laubalo

Demà, dijous 3 de juny, a les 22.45, el 33 emetrà un nou capítol de "L'altra cara", un programa "digital first" presentat per Roger Carandell sobre temes socials que preocupen els joves.

Aquest quart capítol de dijous, un dels més emotius del programa, el protagonitza la Carla Laubalo. La youtuber catalana explica en primera persona com va viure una de les situacions més recurrents a les escoles i instituts d'avui en dia, el bullying.

L'assetjament escolar és un dels temes més controvertits dels instituts. La youtuber catalana Carla Laubalo, autora del llibre "Sé más tu: una historia de bullying con final feliz", serà l'entrevistada d'aquest capítol. Durant la conversa amb Roger Carandell, parlaran del passat de la youtuber a les aules i reflexionaran sobre la manera d'ajudar a combatre la situació que viuen centenars d'estudiants a Catalunya.

Un debat des d'una perspectiva única, sensible i emotiva en què joves de diferents edats també donaran el seu testimoni.

El programa

La nova estrena "digital first", que ara emet el 33, "L'altra cara", és un "talk show" juvenil conduït per Roger Carandell, el presentador del programa de les nits de Catalunya Ràdio, "Adolescents XL", que convida a la reflexió i al debat.

En cada entrega, el programa tractarà un tema diferent d'interès juvenil, amb una mirada oberta i innovadora. Durant sis capítols de 25 minuts, es parlarà de noves sexualitats, immigració, globalització, comunicació, bullying i ciència i creença. Per fer-ho, Roger Canadell anirà a buscar un creador de contingut digital d'èxit i amb experiència i coneixement sobre la qüestió. Una cara coneguda a les xarxes, que explicarà la seva experiència i donarà la pròpia visió sobre el tema, que coneix ben de prop.

"L'altra cara", una producció de TV3 amb la col·laboració de YouPlanet, va ser una de les propostes seleccionades en la segona convocatòria pública de projectes audiovisuals innovadors per a la programació del 33 que la CCMA va obrir ara fa un any.

El 33 emetrà "L'altra cara" cada dijous, a les 22.45. Tots els episodis ja estan disponibles a TV3alacarta i al canal de Youtube. És una producció de TV3 amb la col·laboració de YouPlanet sorgida de la segona crida de projectes del 33.

tv3.cat/laltracara

Anar al contingut