Montserrat Esteve
Montserrat Esteve
DIUMENGE, A LES 10.30

El bisbe i missioner Juan José Aguirre, a "Signes dels temps"

Aquest diumenge, 18 d'octubre, a les 10.30, "Signes dels temps", presentat i dirigit per Montserrat Esteve, parlarà de la violència dels grups armats i del comerç d'armes amb Joan José Aguirre, bisbe i missioner, i amb la pacifista Tica Font.

En el capítol d'aquest diumenge, Montserrat Esteve entrevistarà el bisbe i missioner Juan José Aguirre, que denuncia la violència dels grups armats contra la població civil a la guerra de l'Àfrica central.

El programa també tractarà del comerç d'armes, un negoci a l'alça, del qual Espanya és el setè exportador mundial. En parlarà amb Tica Font, pacifista i investigadora del Centre Delàs d'Estudis per la Pau.

El programa

"Signes dels temps", un dels programes més veterans de TV3, amb 34 anys en antena, acaba d'estrenat format nou. Dirigit i presentat per la periodista Montserrat Esteve, amb Agustí Vila a la realització, Imma Segarra a la producció i Eulàlia Tort al guió, el programa vol ser un espai obert i pròxim sobre l'actualitat de l'Església, amb protagonistes d'aquí i d'arreu del món que treballen per defensar els drets humans, la cultura de la pau i la no-violència, l'espiritualitat i la sostenibilitat del planeta.

L'espai  combinarà entrevistes curtes i reportatges per crear un espai que posarà en valor el sentit de la vida religiosa en una societat cada cop més secularitzada, i obrirà una finestra a l'ecumenisme i al diàleg interreligiós.  

tv3.cat/signesdelstemps
facebook.com/signesdelstemps
twitter.com/signesdelstemps

Anar al contingut