Vicenç Prados
Divendres, a les 20.00

El Barça oferirà la Copa Asobal en el partit contra el Cangas

Demà, a les 20.00, en directe per Esport3, el Barça s'enfrontarà, en partit de la lliga Asobal, al Frigoríficos del Morrazo al Palau Blaugrana. Després de guanyar la Copa Asobal el diumenge passat a Lleó, el Barça torna a la lliga. L'equip blaugrana aprofitarà aquest partit per oferir aquest títol a la seva afició, el divuitè que aconsegueix d'aquesta competició i el dotzè de manera consecutiva.

Però el Barça encara arrossega conseqüències d'aquesta Copa Asobal. El porter danès Emil Nielsen, que no va poder jugar la final de diumenge contra l'Ademar, segueix sense poder entrar en la convocatòria d'Antonio Carlos Ortega, convalescent de la pilotada al cap que va rebre en el partit contra el Conca, en la primera semifinal de dissabte a Lleó. Per a la final es va haver de convocar a corre cuita Roberto Domènech, i demà el tercer porter de la plantilla torna a estar entre els setze convocats. Qui debutarà en la lliga Asobal, i ho farà al Palau, serà Ían Barrufet, que va jugar els seus primers minuts amb el primer equip del Barça en la Copa Asobal i diumenge ja va poder aixecar el seu primer títol. 

L'equip gallec del Frigoríficos del Morrazo arriba al Palau en un bon moment de forma, després d'aconseguir la classificació per a la final a vuit de la Copa del Rei i de guanyar el Valladolid en un duel directe a la part baixa de la classificació. Al partit de la primera volta, el Barça ja es va imposar per un clar 21 a 34, però per al partit de demà el Cangas comptarà amb dues cares noves, Rajmond Toth i Asier Iribar, reforços d'hivern de l'equip gallec. 

El partit entre el Barça i el Frigoríficos del Morrazo es podrà seguir en directe per Esport3 amb la narració de Vicenç Prados i l'anàlisi tècnica de Víctor Tomàs. 

Anar al contingut