Àlex Oliva
Àlex Oliva

El Barça-Jimbee Cartagena i ElPozo-Industrias Santa Coloma de la Lliga de futbol sala, en directe per Esport3

El futbol sala de màxim nivell serà protagonista aquest cap de setmana a Esport3. Els dos equips catalans de Primera juguen duels determinants.

Dissabte, a les 18.00, el Barça rep l'equip revelació de la Lliga, el Jimbee Cartagena; mentre que diumenge, a les 12.00, l'Industrias Santa Coloma visita la pista d'ElPozo de Múrcia.

El Barça, líder de primera, rep dissabte al Palau Blaugrana el segon classificat de la Lliga, un Jimbee Cartagena que s'ha convertit en tota una revelació de la Lliga actual . Els de Jesús Velasco han de guanyar per mantenir-se líders, una qüestió clau per assegurar-se la millor posició amb vista als encreuaments de la Copa d'Espanya. Els blaugranes arriben a aquest duel crucial amb les baixes sensibles de Ferrao, Pito i Antonio. Tot i això, l'objectiu és sumar la tercera victòria consecutiva en Lliga per oblidar l'eliminació a la Champions League. 

Per la seva banda, l'Industrias Santa Coloma té diumenge un duel clau per classificar-se per a la Copa. Els de Xavi Closas visiten la sempre complicada pista d'ElPozo Múrcia. Els colomencs es troben a les portes de la Copa. Són novens classificats, però tenen els mateixos punts que el vuitè, l'Antequera i estan a només dos punts d'ElPozo, que és setè. Per tant, el partit de diumenge al migdia serà clau per a un Industrias que es vol tornar a classificar per a la competició copera. Serà un partit especial per a Javi Rodríguez, que l'any passat entrenava l'Industrias i que aquest any ocupa la banqueta d'ElPozo. 

Tots dos partits es podran seguir en directe per Esport3. La narració anirà a càrrec d'Àlex Oliva, mentre que els comentaris tècnics seran de Jordi Garcia. 

Anar al contingut