Dissabte, a les 19.50

El Barça-Inter, traca final del 2018 de la Lliga de futbol sala, a Esport3

Demà, a les 19.50, Esport3 emetrà en directe el partit que tanca la primera volta de la Lliga de futbol sala entre el Barça i l'Inter, que serà decisiu per saber qui és el campió d'hivern de la competició

El clàssic dels últims anys arriba demà al Palau Blaugrana. Barça i Inter es tornaran a veure les cares en el partit que tanca la primera volta de la Lliga i que decidirà el campió d'hivern i el cap de sèrie número 1 per al sorteig de Copa de dimarts.

Els blaugrana hi arriben com a líders de la competició i els madrilenys, després d'un mal inici, s'han enfilat al tercer lloc de la taula, a tan sols 3 punts de distància del capdavant. L'Inter, actual campió d'Europa i de Lliga, ha recuperat gairebé totes les seves peces i passa pel millor moment de la temporada. Els dos equips s'han classificat recentment per la "final four" de la Champions i també pels quarts de final de la Copa del Rei. Es tracta del primer duel directe entre els dos grans aspirants a tots els títols.

La transmissió dels partits serà de Xavi Lorente i, els comentaris tècnics, de Jordi Garcia.

Al descans del partit, s'emetrà un reportatge entrevista a Fernandao. El mític pivot brasiler acaba d'anunciar que es retira i repassarà els grans moments de la seva trajectòria al Barça i explosió a Martorell.

esport3.cat

Anar al contingut