Victor Tomas i Joan Ramon Vallvé
Víctor Tomàs i Joan Ramon Vallvé
Dijous, a les 20.30

El Barça defensa el liderat de la Champions d'handbol contra el Porto, a Esport3

Demà, Esport3 emetrà en directe, a les 20.30, el partit de la Champions d'handbol entre el Porto i el Barça. Un clàssic del futbol que ara es podrà veure a les pistes d'handbol

Aquest dijous, el Barça d'handbol jugarà a la pista del Porto en la sisena jornada de la Champions. Els blaugranes lideren el seu grup de la fase regular de la competició després d'una gran victòria la jornada passada contra el PSG francès. Encapçalen la classificació amb els mateixos punts que el Kielce i el Veszprém, i això els obliga a guanyar a l'Arena do Dragao per mantenir aquesta posició de privilegi.

El Porto, per la seva banda, està situat a la cinquena plaça amb un balanç de dues victòries i tres derrotes. El conjunt portuguès és un dels equips que més han progressat aquests últims anys sota la direcció del prestigiós entrenador suec Magnus Andersson, que més d'un cop havia sonat per ocupar la banqueta del Barça.

Després de moltes setmanes, el tècnic blaugrana Carlos Ortega té tots els jugadors disponibles. L'últim lesionat, el croat Luka Cindric, ja va reaparèixer dissabte passat.

Els comentaris seran de Joan Ramon Vallvé i l'anàlisi tècnica, de l'excapità blaugrana Víctor Tomàs.

esport3.cat

 

Anar al contingut