Joan Ramon Vallvé
Joan Ramon Vallvé
Diumenge, a les 16.50

El Barça defensa el liderat de la Champions d'handbol a la pista de l'Aalbord, a Esport3

Diumenge, a les 16.50, Esport3 emetrà en directe el partit de la Lliga de Campions d'handbol entre l'Aalbord danès i el Barça, en què els blaugranes defensen el liderat

El Barça tanca la primera volta de la fase de grups de la Champions d'handbol aquest diumenge, a les 16.50, a la pista de l'Aalborg de Dinamarca. Els blaugrana comparteixen el liderat del grup amb el PSG francès, amb un balanç tots dos equips de 5 victòries i només una derrota. L'Aalborg ocupa la quarta plaça del grup, a només 2 punts, i una victòria sobre els barcelonistes permetria atrapar-los.

El conjunt danès ha estat una de les sorpreses de la temporada, amb una plantilla jove, sense gran noms, però que posa en pràctica un handbol molt atractiu i efectiu. El noruec Sebastian Barthold és el màxim anotador de l'equip, amb 35 gols, i un dels millors jugadors de la competició.

El Barça viatja al Gigantium d'Aalborg, amb cabuda per a cinc mil espectadors, després d'encadenar 5 victòries consecutives a la Champions. L'objectiu de l'equip de Xavier Pascual és guanyar a Dinamarca i mantenir la primera plaça del grup.

Els comentaris seran de Joan Ramon Vallvé i l'anàlisi tècnica de Toni Garcia.

esport3.cat

Anar al contingut