Ronald Koeman, tècnic del Barça, i l'estrella de l'equip, Leo Messi
Ronald Koeman, tècnic del Barça, i l'estrella de l'equip, Leo Messi
Dissabte, a les 18.55

El Barça de Koeman s'estrena, en directe, a TV3

Dissabte, a les 18.55, el nou Barça de Ronald Koeman comença a caminar, i ho farà en directe per TV3. L'equip blaugrana s'enfronta al Gimnàstic de Tarragona en un partit amistós que es disputarà a l'estadi Johan Cruyff

Serà la primera oportunitat de veure alguns dels nous fitxatges, com el portuguès Trincao o el jove canari Pedri. És també el primer partit que juga el Barça després de l'intent d'abandonar el club per part de Leo Messi. L'amistós també és tot un examen per al conjunt tarragoní, que, entrenat per Toni Seligrat, mirarà de lluitar per pujar a Segona Divisió.

Els comentaris seran d'Àlex Castells, l'anàlisi tècnica de Gerard Autet i els comentaris a peu de gespa de Francesc Latorre.

Esport3 també dedicarà una programació especial a l'estrena del nou projecte blaugrana, amb un "Esport club" de prèvia que començarà a les 18.30. I una segona edició del programa, tan bon punt acabi el partit, amb Xavi Valls, en què hi haurà temps per a l'anàlisi i les declaracions dels protagonistes.

TV3 també oferirà en directe els altres dos partits del Barça aquesta pretemporada. El següent serà el dimecres dia 16 contra el Girona.

tv3.cat

 

Anar al contingut