Els comentaris seran de Xavi Lorente
Els comentaris seran de Xavi Lorente

El Barça de futbol sala es juga el bitllet per a la final four, a Esport3

Setmana definitiva i clau per a l'equip de futbol sala del Barça a Europa. Arriba la Ronda Elit de la Champions. Els blaugranes ja són a Pilsen (República Txeca), on es jugaran el passaport a la final four de la competició en directe per Esport3

Tres partits en quatre dies des de dimecres fins dissabte. Només es classificarà per a les semifinals europees el primer d'aquesta lligueta en què el Barça tindrà com a rivals el Dobovec, el Halle Gooik i l'amfitrió, el Pilsen.

El Barça debuta demà davant el Dobovec, el campió d'Eslovènia, a les 17.30 per Esport3. Els eslovens ja es van creuar en el camí dels culers a la final a 8 de la temporada passada a Zadar. Els catalans es van imposar per 2 a 0 en aquella eliminatòria de quarts.

En el segon partit els de Velasco s'enfrontaran al Halle Gooik, el campió de Bèlgica, el dijous 2 de desembre a les 17.30, també per Esport3. Els belgues, amb molts brasilers de qualitat, són vells coneguts també dels blaugranes en anteriors edicions de la competició UEFA.

El Barça tancarà la lligueta davant el Pilsen, el dissabte 4 de desembre a les 18.00. El partit també es podrà seguir per Esport3. Els locals van donar la gran sorpresa en la fase anterior contra el Kairat i el Tyumen rus, un equip de jugadors txecs i eslovacs que mai es dona per vençut.

Els blaugranes, en ratxa a la Lliga, són favorits però no val a badar.

Els comentaris de tots els partits seran de Xavier Lorente i l'anàlisi tècnica, de Jordi Garcia.

esport3.cat

Anar al contingut