dIUMENGE, A LES 12

El Barça busca la revenja a la Supercopa  femenina d'Espanya, diumenge, a TV3

Diumenge, a les 12,00, TV3 emetrà, en directe, la final de la Supercopa femenina de futbol que disputaran el Barça i l'Atlètic de Madrid, l'equip que va privar les blaugranes del títol la temporada passada.

El curs 20-21 va acabar amb un triplet històric (Lliga, Copa i Champions) per a l'equip femení de futbol del Barça, però la temporada no va ser rodona. A les blaugrana lis va faltar un títol, la Supercopa d'Espanya. Va caure eliminat en semifinals, i contra tot pronòstic, davant de l'Atlètic de Madrid. Ara se'ls presenta una oportunitat de revàlida contra el mateix rival. Barça i Atlètic es disputaran el primer títol d'aquest 2022 a la Ciudad del Futbol de Las Rozas.

Les jugadores de Jonatan Giráldez van desempallegar-se en semifinals del Reial Madrid, i gràcies a un gol en l'últim sospir d'Alexia Putellas. Ara se les hauran de veure amb el defensor del títol, un Atlètic de Madrid amb figures destacades com Deyna Castellanos o Ludmila, i en què podria reaparèixer Virginia Torrecilla, recuperada d'un tumor cerebral.

TV3 hi connectarà a les 11.40 hores amb un programa especial conduït per Marta Carreras i amb la participació de Mireia Vera, Àlex Castells i Sebas Guim.

tv3.cat

Sant Joan Despí, 21 de gener del 2022

Anar al contingut