"El árbol de la sangre"
"El árbol de la sangre"

"El árbol de la sangre", "Petra" i "La enfermedad del domingo", pel·lícules amb participació de TV3 guardonades als premis "Los Amadores del Cine" 2018

Tres produccions amb participació de TV3 han resultat guanyadores de diferents categories als premis "Los Amadores del Cine", que aquest any celebren la tercera edició

"Los Amadores del Cine", un dels blogs més importants sobre cinema espanyol, celebra, des de fa tres anys, l'entrega dels premis a les millors pel·lícules de l'any. Aquesta vegada, el film més guardonat ha estat "El árbol de la sangre", de Julio Medem, amb els premis a millor pel·lícula espanyola de l'any, millor direcció, millor fotografia i millor actriu de repartiment per a Najwa Nimri.

La pel·lícula "Petra" ha rebut el premi a millor guió de l'any per a Jaime Rosales, Clara Roque i Michel Gaztambide; també va rebre el guardó de la categoria de millor actor revelació per a Juan Botey.

A més, Susi Sánchez ha estat la guanyadora del premi a millor actriu pel seu paper al film "La enfermedad del domingo".

"El árbol de la sangre"

La Rebeca (Úrsula Corberó) i el Marcos (Álvaro Cervantes) són una parella jove que viatja fins a una antiga masia, que va pertànyer a la família del Marcos, per escriure una història en comú. Durant aquests dies recompondran un gran arbre genealògic amb 25 anys de relacions d'amor, desamor, sexe, bogeria, gelosia i infidelitats que amaga un profund misteri que marcarà les seves vides i posarà en perill la seva història d'amor.

"Petra"

A la Petra, una jove artista rebel, tota la vida li han ocultat qui és el seu pare. Quan la seva mare es mor, inicia una recerca que la condueix al Jaume, un artista plàstic, poderós i despietat, que maltracta tothom que l'envolta. En aquest camí cap a la veritat també coneix el Lucas, el fill del Jaume i la Marisa, un fotògraf humanista que no aconsegueix desprendre's de l'ombra del seu pare.

"La enfermedad del domingo"

L'Anabel va abandonar la seva filla, la Chiara, quan només tenia vuit anys. Trenta-cinc anys després, la Chiara torna amb una estranya petició a la seva mare: li demana que passin deu dies juntes. L'Anabel veu, en aquest viatge, l'oportunitat de recuperar la seva filla; el que no sap és el propòsit ocult de la Chiara, i haurà d'enfrontar-se amb la decisió més important de la seva vida.

 

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut