El 7 i 8 de desembre, programació especial al canal Super3

El canal Super3 ha preparat una programació especial per al dilluns 7 i el dimarts 8 de desembre, que és festiu. Entre els dos dies es podran veure quatre pel·lícules d'en Doraemon, dues d'en Shin Chan, dos especials protagonitzats per en Timmy i un altre pel xai Shaun. A més, es podran reviure els millors moments de la passada edició de la Festa dels Súpers.

La programació del canal Super3 dels dies 7 i 8 de desembre serà especial, amb l'emissió de pel·lícules protagonitzades per en Doraemon i per en Shin Chan i de capítols especials de llarga durada de les sèries "L'hora del Timmy" i "El xai Shaun". Així mateix, es podrà tornar a gaudir de l'espectacle central de la passada edició de la Festa dels Súpers, que va tenir com a lema "Arkandú", i d'algunes de les actuacions que van passar per l'escenari principal de la Festa. Tant dilluns com dimarts, també es podran veure programes com "El Mic i els seus amics" i "La família del Super3", i sèries com "Quin crac, l'Angelo!", "Els germans Kratt", "El xai Shaun", "Espies de veritat", "Tom i Jerry" o "Bola de drac Z".

Els millors moments de la Festa dels Súpers

Dilluns 7, a les 12.00, s'emetrà un programa especial amb algunes de les actuacions que van passar per l'escenari de l'Estadi Olímpic a la darrera edició de la Festa dels Súpers. Així, es podran veure les actuacions del grup SP3, de la coral Top Teen, que ha participat en la present temporada del programa "Oh Happy Day", els experiments del Dani Jiménez, del "Dinàmiks", i un petit espectacle dels presentadors del "TAGS".

I dimarts 8, també a les 12.00, es podrà reviure l'espectacle central de la Festa dels Súpers, que va tenir com a títol "Arkandú" i que va protagonitzar la família del Super3. L'espectacle comença quan la Lila cau presonera de la "Trampa macabra" del Sr. Pla i aquest, amb gran pompa, anuncia que farà desaparèixer per sempre la Lila a la Festa dels Súpers. La família i en Desmond, en un intent desesperat de salvar la Lila, decideixen disfressar-se de pallassos saltimbanquis per infiltrar-se al Pla Circus durant la Festa dels Súpers. La família del Super3 necessita l'ajuda de tots els súpers per cridar ben fort la paraula màgica "Arkandú", vèncer el malèfic poder del penjoll del Sr. Pla i salvar la Lila.

Pel·lícules d'en Doraemon

Doraemon i els déus del vent (dilluns 7,  a les 8.25)

Doraemon i Nobita tenen una nova amiga. Es diu Fuuko, una petita dragona que, en realitat, és un ésser fet d'aire arribat d'un món llunyà en el qual l'energia eòlica és el motor de tot. Aquest lloc fantàstic és la Vall del Vent i, gràcies als invents de Doraemon per traslladar-se en l'espai i el temps, tota la colla acaba en aquest màgic país. La Vall del Vent està habitada pels Domadors del Vent, un poble que ha après a usar les propietats del vent per aplicar-les d'una manera respectuosa a tots els aspectes de la vida diària.

Doraemon, el gladiador (dilluns 7, a les 15.45)

En el món natal del nen robot Poko el malèfic androide Dester vol aconseguir el poder total. Dester controla els desitjos de la jove reina Jannu i el seu objectiu és eliminar tots els robots d'un planeta en què antigament havien conviscut en harmonia els humans i els éssers mecànics. Doraemon i tota la colla decideixen ajudar en Poko i es posen mans a l'obra per convèncer a tothom que els robots tenen sentiments nobles i que la pau és possible.

Doraemon i l'imperi Maia (dimarts 8, a les 8.25)

Doraemon i tota la colla viatgen al cor de l'imperi Maia en una aventura plena d'emocions i exotisme. Durant el assajos per a una obra de teatre de l'escola, Nobita convenç en Doraemon per viatjar en el temps i investigar altres èpoques. La màquina instal·lada a la seva habitació els permet traslladar-se al País de Maiana, una civilització oblidada amagada al cor de la selva. Allà coneix el príncep Thio, hereu al tron del país, un nen força malcriat incapaç de mostrar els seus sentiments. Però el més sorprenent és que en Nobita i en Thio són pastats.

Doraemon i els set mags (dimarts 8, a les 15.45)

En aquesta ocasió, amb l'ajuda de la cabina "Què Passaria" Doraemon i tot el grup viatgen a una dimensió màgica en la qual tot el món sense excepció vola sobre catifes i escombres. Nobita està obstinat a demostrar que la màgia existeix i que en ocasions és més poderosa que la ciència. Tot sembla normal, però sobre ells planeja l'amenaça dels dimonis, que han tramat un pla per a envair el planeta. Tifons, terratrèmols i altres desastres naturals semblen els símptomes que s'acosta la fi, però tot forma parteix d'un malèfic pla. Quan Doraemon i companyia descobreixen uns antics manuscrits i el perill real que suposa l'arribada dels dimonis, comença una autèntica aventura plena de misteris, perills i emoció.

Pel·lícules d'en Shin Chan

Shin Chan: La núvia del futur (dilluns 7, a les 14.00)

Un bon dia, en Shin Chan està jugant al parc amb els seus amics i rep la visita de la Tamiko, una noia una mica rara que diu que ve del futur i que el busca a ell per emportar-se'l a la seva època. Finalment aconsegueix endur-se'l, i en Kazama, la Nene, en Masao i en Boo Chan els segueixen. Un cop al futur descobreixen que el món ha canviat molt i que, a causa d'una sèrie de meteorits que han caigut a la Terra, el planeta viu permanentment a les fosques, cosa que propicia que la companyia elèctrica Dinerada i el seu amo, en Masuzo, tinguin un gran poder. Tant en Shin Chan com els seus amics es trobaran amb el seu propi jo del futur i faran mans i mànigues per salvar el planeta de les tenebres.

Shin Chan: El meu gos és la bomba (dimarts 8, a les 14.00)

Mentre la família Nohara passa uns dies de vacances a la platja, en Shin Chan troba un objecte estrany caigut de l'espai que sembla un plat volador. L'objecte, però, és una bomba molt potent que s'enganxa al cos del Nevat. La CACA, la Corporació Aeroespacial de Control Alienígena, arriba a la conclusió que l'única manera de salvar la Terra és enviar el Nevat a l'espai exterior amb la bomba, però en Shin Chan no està disposat a perdre per sempre del seu gos. Per rescatar el Nevat, els Nohara hauran de plantar cara al meticulós director de la CACA i a l'extravagant senyoreta Equina de la coral Rosella, que es vol apoderar de la bomba per conquerir el món.

 Capítols especials

La sorpresa de Nadal del Timmy (dilluns 7, a les 17.00)

És la vigília de Nadal i en Timmy i els seus companys estan tots molt il·lusionats. Tant, que no s'han adonat que s'acosta una tempesta de neu i que aquesta nit s'hauran de quedar a dormir a l'escola. Això vol dir que demà al matí en Timmy no podrà ser a casa per desembolicar el regal que ha demanat al Pare Noel, la bicicleta dels seus somnis. Després de trucar als pares, l'Osbourne i la Harriet ho prepararan tot perquè en Timmy i companyia puguin passar el Nadal més especial i més sorprenent de la seva vida.

El Timmy al rescat (dilluns 7, a les 17.50)

El Timmy i els seus companys d'escola estan més emocionats que mai, perquè se'n van d'excursió a la platja. Cantaran cançons a l'autocar, faran castells de sorra, es faran un tip de jugar, es banyaran amb l'Osbourne i la Harriet... Serà un dia d'aquells que no oblidaran mai. N'hi haurà molts que serà el primer cop que veuran el mar. Com l'osset de peluix del Timmy, que serà el més aventurer de tots i es perdrà mar endins dalt d'una barqueta. Com s'ho faran per recuperar-lo? L'únic que té clar el Timmy és que no pensa tornar a casa sense el seu estimat osset i que farà el que calgui per rescatar-lo.

El xai Shaun: Les llames del granger (dimarts 8, a les 18.00)

La història d'aquest especial d'estrena, de 30 minuts de durada, comença quan el granger i el Bitzer van a la fira del comtat i en Shaun es fa escàpol, decidit a fer una trapelleria. Veu unes llames que se subhasten i de seguida intenta convèncer el granger que les compri. De tornada a la granja, en Shaun, molt satisfet de la seva trapelleria, convenç el ramat que amb les llames s'ho passaran molt millor. Al principi tot va bé, però aviat les llames s'instal·len massa en la seva nova casa. Quan les coses es descontrolen, en Shaun es veu obligat a fer fora els intrusos perquè torni a haver-hi pau i salvar la granja.

super3.cat

Anar al contingut