Dissabte, a les 20.55

El 45è Trofeu Costa Brava entre el Girona i el Bolívar, a Esport3

Demà, a les 20.55, Esport3 emetrà el tradicional Trofeu Costa Brava que aquest any disputaran el Girona i el Bolívar

Quan falta una setmana perquè s'iniciï el campionat de Lliga, arriba el moment que el Girona es presenti davant dels aficionats, tot i que, per les obres de condicionament que s'estan duent a terme a l'estadi de Montilivi, la presentació no pugui ser estrictament "a casa". Els gironins disputaran el tradicional Trofeu Costa Brava al Nou Estadi Municipal de Palamós i el rival serà el Bolívar. 

Els gironins han assolit una única victòria, contra l'Andorra, en els quatre amistosos que han disputat fins ara, però han deixat bones sensacions quan s'han enfrontat amb equips de nivell europeu com el Nàpols i el Benfica. Algunes de les noves incorporacions, com Rodrigo Riquelme o el "Taty" Castellanos ja han deixat empremta en aquests partits. A Palamós, s'espera poder veure el debut de Yangel Herrera, que a Castel di Sangro encara no va tenir minuts. 

La principal atracció del Bolívar de La Paz és el retorn d'Àlex Granell, encara que no pugui ser a Montilivi. El gironí va fitxar pel conjunt bolivià la tardor del 2020 i s'ha convertit en un dels seus homes més importants. El president del club amb més títols de futbol d'aquell país, Marcelo Claure, és també accionista del Girona. El Bolívar va guanyar el Torneo Apertura la primavera passada, però una mala ratxa de resultats, inclosa una golejada en contra en el clásico paceño contra el The Strongest (0-4), li ha fet perdre el liderat del Clausura. 

Els comentaris seran de Jordi Sunyer, l'anàlisi tècnica de Gerard Autet i, a peu de gespa, Maria Garrido acostarà les reaccions a les banquetes i les opinions dels protagonistes. 

Anar al contingut