DIMECRES, A LES 22.15

El 33 estrena "Meravelles del mar", un viatge apassionant per les profunditats de l'oceà

Demà, dimecres, a les 22.15 el 33 estrena "Meravelles del mar", un documental codirigit per Jean Michel Cousteau i produït i narrat per Arnold Schwarzenegger. El treball, que compta amb espectaculars imatges del fons marí, busca conscienciar sobre els tresors del mar i la necessitat de preservar-los.

Jean Michel Cousteau i els seus fills, Celine i Fabien, continuen amb la missió del seu pare i avi, el comandant i emblemàtic pioner de la divulgació científica Jacques-Yves Cousteau. En aquests documental conviden l'espectador a submergir-se amb ells per descobrir les meravelles del mar com mai s'havien filmat gràcies a la tecnologia 4K.

Les imatges, enregistrades durant tres anys, mostren els viatges de la família Cousteau des de les Bahames a les illes Fiji, passant pel Mediterrani. El resultat és un documental d'una gran riquesa visual i poètica que mostra el fons marí en el seu màxim esplendor.

A aquesta part més científica s'hi suma un important missatge educatiu i ecològic al voltant de la conservació i preservació de les espècies marines i el seu ecosistema, i també es posa l'accent en la quantitat de persones al planeta que subsisteixen gràcies al mar.

El film, produït i narrat per l'actor i exgovernador de Califòrnia Arnold Schwarzenegger, es va presentar al Festival de Canes el 2017 i també es va projectar al Festival de Sant Sebastià aquell mateix any.

tv3.cat/33

Anar al contingut