Dissabte, a les 23.05

El 33 estrena l'obra "Aventura!", de T de Teatre

Dissabte, 25 d'abril, a les 23.05, el 33 estrena "Aventura!", una obra de teatre escrita i dirigida per Alfredo Sanzol, traduïda al català per Sergi Belbel i interpretada per la companyia T de Teatre. "Aventura!" explica la història de sis socis de Barcelona que reben una oferta de compra de la seva empresa per part d'una de xinesa. Quan decideixen vendre, s'adonen que no venen l'empresa, sinó que acaben venent una de les sòcies.

El canal 33, que continua amb les emissions dedicades al món del teatre, ha reservat una gran estrena per a aquest dissabte a la nit. Es tracta de l'obra "Aventura!", d'Alfredo Sanzol i interpretada per Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca. Aquesta obra és una aventura arriscada, divertidíssima i tristíssima alhora, sobre l'estat de la crisi, que es va enregistrar a la Sala Fabià Puigcerver del Teatre Lliure de Barcelona.

La companyia T de Teatre, fundada el 1991, ha creat vuit espectacles, ha representat més de 2.500 funcions i ha convocat l'assistència de més de 900.000 espectadors.

Sinopsi

Els sis socis (quatre dones i dos homes) d'una empresa que no va ni massa bé ni massa malament decideixen acceptar l'oferta de compra de la societat que els ha formulat un empresari xinès. En aquesta comèdia divertidíssima, però alhora dramàtica, el conflicte col·lectiu que viuen els protagonistes, les seves pors, angoixes i misèries, aniran pujant a escena sense dramatisme aparent, passejant-se pels camins d'una comèdia plena d'enginy i amb un gir final sorprenent. Perquè els personatges albiraran la possibilitat de guanyar molts més diners dels que s'havien imaginat inicialment amb l'operació i, davant d'aquesta perspectiva, acabaran mostrant unes misèries morals que els espectadors ni s'imaginaven.

Fitxa tècnica

Escenografia i vestuari: Alejandro Andújar
Música original: Fernando Velázquez
Il·luminació: Carlos Lucena
So: Roc Mateu
Producció executiva: Daniel López-Orós

Cap de producció: Carmen Álvarez
Cap tècnic: Carles Borras
Ajudant escenografia i vestuari: Adriana Parra
Ajudant so: Roger Ábalos
Maquinista: Jordi Fuster
Assistent direcció: Carolina Morro
Construcció escenografia: Tallers Teatre-Auditori Sant Cugat

Fotografia: David Ruano
Disseny gràfic: Enric Jardí
Premsa: Sandra Costa
Web: Runroom
Correcció textos: La Correccional

És una producció de T de Teatre amb la col·laboració del Teatre-Auditori Sant Cugat i el suport de l'ICEC.

tv3.cat/33

Anar al contingut