"Laberints" arrenca amb el capítol dedicat a les "Llibertats"
"Laberints" arrenca amb el capítol dedicat a les "Llibertats"
Dijous, a les 22.40

El 33 estrena "Laberints", un programa que reflexiona sobre temes quotidians a través de diferents moments de la història de TV3

Demà, dijous 24 d'octubre, a les 22.40, el 33 estrena "Laberints", un espai que combina entrevistes, actuacions musicals i gags creat a partir d'imatges dels arxius de TV3.

"Laberints" és un programa cultural d'entreteniment, una conversa coral sobre un tema concret a partir de petits fragments d'entrevistes a més de 300 personatges coneguts, en què es convida l'espectador a fer un recorregut volgudament fortuït per un territori emocional concret.

El capítol amb el qual arrenca el programa tractarà del tema de les "Llibertats". Trenta minuts de records, vivències i opinions de més de gairebé quaranta persones rellevants, la majoria procedents dels "late night shows" emesos a TV3, que s'entrellacen per dibuixar un mosaic emotiu i ric en suggeriments per a l'espectador. En aquest primer capítol hi apareixen Paco Ibáñez, Carles Flavià, Juan Echanove, Kiko Venenom, Jeanne Moreau, Rosa Regàs, Guillermina Mota, Enrique Vila-Matas o Joan Barril, entre molts altres personatges que reflexionaran sobre la llibertat.

Més enllà de la llibertat, "Laberints" es converteix en un calaix de sorpreses i contrastos, i entre els temes monogràfics que s'hi tractaran en els següents capítols també hi haurà la vida, les passions, les feines, l'atzar, la fama, els miralls, els plats i els fogons, els famosos i fans, els camins i destins, d'originals i imitacions, de feines i treballs, de parelles i desconeguts.                               

La conversa és l'estímul i l'element de continuïtat dels 13 capítols que formen el programa. La recerca d'elements de l'arxiu s'ha focalitzat en els programes d'entrevistes, debats i magazins; i en tot moment ha defugit aquells programes informatius que, per la seva pròpia naturalesa, se situen en un present molt determinat i determinant.

Una extensa recerca a l'arxiu de TV3

L'arxiu de la CCMA, amb 340.000 hores d'imatges digitalitzades, és l'arxiu documental més gran de Catalunya. Va néixer l'any 1983, al mateix temps que el canal de televisió. I des de l'any 2003, s'ha digitalitzat el fons audiovisual de forma gradual i actualment conté 1.282.972 referències que es poden consultar parcialment en el portal de TV3 a la carta.

Fitxa tècnica de "Laberints"

Direcció, guió i realització: Ramon Millà
Direcció executiva: Jordi Serra
Producció executiva: Natàlia Cucurella

tv3.cat/33

Anar al contingut