"Sona9"  "Els acústics d'iCat: Lles, acords íntims i emocionals"
"Sona9" "Els acústics d'iCat: Lles, acords íntims i emocionals"
Dissabte

El 33 estrena la versió televisiva dels concurs Sona9

Dissabte, 17 d'octubre, a les 21.55, el 33 emetrà la primera entrega de la nova versió televisiva del concurs Sona9 dedicat al projecte en solitari de Lluís Arruga, "Lles"

El programa Sona 9 consta de sis capítols, en els quals es coneixeran els cinc finalistes del concurs d'enguany i, en l'últim, se'n descobrirà el guanyador a través d'un episodi dedicat a la final, que tindrà lloc a la sala La Mirona de Salt el 18 de novembre. El programa el presentarà Marc Bala i es podrà veure en directe els dissabtes a les 21.55 al 33. Els concurs també s'emet per iCat.

En el primer monogràfic, que s'emetrà aquest dissabte 17 d'octubre a les 21.55h al 33, va dedicat al projecte en solitari de Lluís Arruga, "Lles". Una proposta intimista i emocional que ens acosta a la naturalesa del seu refugi més personal a Collbató. Hi haurà una visita a la casa de la seva àvia, punt neuràlgic d'inspiració per a les seves cançons. També hi haurà el concert en acústic que el músic va gravar a la Casa de la Música de l'Hospitalet, la Salamandra.

Al programa també veurem com es desenvolupa als Bucbonera Studios, sota la producció de Joana Serrat i Tomàs Robisco a la taula de so; i l'entrevista del periodista Lluís Gendrau al programa Sona9 d'iCat. Tot plegat, presentat per Marc Bala, cantant i compositor de Copa Lotus, banda guanyadora del Sona9 2013.

Així doncs, l'emissió del programa Sona9 començarà aquest dissabte 17 d'octubre i s'allargarà de forma setmanal fins al dissabte 21 de novembre, amb els capítols monogràfics a la resta de bandes finalistes d'enguany: Reïna, Les Buch, Efímer i Remei de Ca la Fresca. Els capítols també es podran visualitzar posteriorment a TV3 a la carta.

El programa televisiu Sona9 és una producció del Grup Enderrock i vol ser una plataforma de llançament per als artistes emergents que vulguin dedicar-se professionalment a la música..

 

tv3.cat

Anar al contingut