Dimecres, a les 23.15

El 33 estrena la sèrie documental "Grans animals: els últims gegants"

Demà, dimecres, 2 de setembre, a les 23.15, el 33 estrena "Grans animals: els últims gegants", amb l'episodi dedicat a Amèrica. En aquesta extraordinària sèrie de documentals sobre fauna, el biòleg Patrick Aryee emprèn un viatge tot buscant els animals més grossos del planeta i explica per què la mida sí que és important en el món natural.

A la sèrie "Grans animals: els últims gegants", els espectadors acompanyaran Patrick Aryee en el seu recorregut per tot el món per conèixer millor alguns d'aquests animals  i descobrir el paper clau que tenen en el manteniment de l'equilibri natural dels ecosistemes on viuen. Actualment, un 60% dels animals més grossos del planeta estan en perill d'extinció.

Amb el Patrick, la sèrie retrocedirà en el temps per conèixer els avantpassats prehistòrics d'aquests gegants i descobrirà que, en molts casos, la seva mida desmesurada els va empènyer irremeiablement cap a l'extinció.

En els tres capítols de la sèrie, amb el títol original de "Big beasts: last of the giants", es descobrirà la fauna d'Amèrica, d'Austràlia i Àsia, i d'Àfrica.

 

Episodi 1. Amèrica

En aquest capítol, el biòleg Patrick Ayree viatja al continent americà per explorar el paper fonamental que tenen els grans animals en els seus hàbitats. Des d'Alaska fins a la Patagònia, mostrarà la influència en l'entorn d'animals com els ossos bruns, els catxalots o els lleons marins. El Patrick també parlarà dels animals prehistòrics que havien viscut al continent, com la llegendària titanoboa, una serp gegant que era llarga com un autobús.

 

tv3.cat/33

Anar al contingut