"El viatge", un documental d'Albert Vial.
"El viatge", un documental d'Albert Vial.
Demà, a les 22.10

El 33 estrena "El viatge", un treball sobre el Deltebre Dansa

Dijous 11 de juliol, a les 22.10, el 33 estrena el documental "El viatge", el treball en què el documentalista Albert Vidal retrata l'essència del Festival Deltebre Dansa, coincidint amb la desena edició d'aquest festival internacional dedicat a la dansa i el circ contemporanis.

Amb motiu del desè aniversari del Festival Deltebre Dansa, el documentalista Albert Vidal ha dirigit "El viatge", un documental que retrata l'essència d'aquest festival mitjançant la metàfora d'un viatge a través del qual repassa, amb entrevistes inèdites, els millors moments d'aquesta mostra que durant dues setmanes omple diferents espais i poblacions del Parc Natural del Delta de l'Ebre amb tallers, cursos, i espectacles de dansa i circ protagonitzats per artistes i professionals d'arreu del món.

El Deltrebre Dansa és un dels festivals més importants de dansa i circ, que té lloc del 8 al 21 de juliol. Aquest any hi passaran 12.000 espectadors i acollirà prop de 50 espectacles, amb noms com la bailaora i coreògrafa Rocío Molina o la companyia de circ francesa La Contrabande.

tv3.cat/documentals

Anar al contingut