Jose Corbacho presenta "Anem per feina"
Jose Corbacho presenta "Anem per feina"
Demà, a les 23.10

El 33 estrena "Anem per feina", amb José Corbacho

Demà, dimecres 24 de febrer, a les 23.10, el 33 estrena "Anem per feina", un espai presentat per José Corbacho, que dona veu a persones que s'han hagut de reinventar durant la pandèmia.

"Anem per feina" és un programa de 13 capítols de 25 minuts presentat per l'humorista José Corbacho i protagonitzat per persones que han sabut fer un canvi de rumb en un moment de declivi i incertesa com és la pandèmia del coronavirus. Amb un to positiu, inspirador i motivador, els protagonistes comparteixen amb els espectadors les seves històries, les ajudes i les eines amb què s'han ajudat per tirar endavant.

El format

En cada capítol, tres personatges amb diferents professions i implicacions, però a qui la pandèmia ha afectat laboralment comparteixen la seva experiència. El programa els segueix durant la seva activitat i parla amb aquells qui els han ajudat a tirar endavant malgrat l'afectació de la Covid a les seves vides i activitat empresarial.

El presentador, José Corbacho

L'humorista José Corbacho es passeja per la ciutat de Barcelona a la recerca d'històries personals que contextualitza i vincula amb la situació general. Corbacho fa de fil conductor en cada relat, aportant el seu toc personal. La seva peculiar manera de connectar amb la gent esdevé l'equilibri perfecte entre la duresa, l'emotivitat i l'optimisme de cada història.

L'estrena de demà

Jose Corbacho visita l'exposició Emergència! Disseny contra la Covid 19 i coneix el paper essencial del món del disseny dins la crisi sanitària. Un sector d'on van sorgir iniciatives com la del respirador Oxygen, dissenyat i fabricat en 14 dies per tres joves enginyers de Barcelona.

També visita la Kathe i el Luis, que fan espardenyes artesanals al cor del barri Gòtic i que s'han reinventat convertint el seu negoci en una experiència virtual que arriba a tots els racons del món.

Per acabar el Jose es troba amb el músic Halldor Mar. Tots dos viatgen amb un autobús turístic que ara ofereix als ciutadans rutes pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

La resta de capítols

En els següents capítols, Corbacho trobarà històries peculiars. La del taller de costura de la Fundació Roure, per exemple, que s'ha especialitzat en la producció de mascaretes. O fórmules de microteatre per poder tornar a obrir i fer reviure la cultura. Una aplicació de mòbil per fer rutes culturals i interactives per Barcelona i una altra per millorar l'atenció dels clients als restaurants; robots que posen el seu granet de sorra per combatre la Covid-19; alumnes de disseny que ajuden comerços de barri a tirar endavant, o cinemes que s'obren a nous mercats per omplir les sales.

En definitiva, Gent de Barcelona que ha estat capaç d'enfrontar-se a la pandèmia gràcies al seu enginy i creativitat i les seves ganes de tirar endavant.

"Anem per feina" s'emetrà cada dimecres, a les 23.10, al 33. El programa és una proposta de Lavinia per a betevé. El projecte ha estat possible gràcies al suport de l'ajuntament de Barcelona.

 

Anar al contingut