Pepe Rubianes
Pepe Rubianes
Dissabte, a les 21.55

El 33 emet "Una nit amb...", un espai que... recupera emissions de personatges destacats

Dissabte, 23 d'octubre, a les 21.55, el 33 emet "Una nit amb...", un espai dedicat a personatges molt coneguts. Cada dissabte a la nit, la cadena recuperarà programes emesos en què ha participat el protagonista, per omplir la pantalla d'humor i records. En aquesta primera emissió de dissabte, el protagonista serà l'artista personal i polièdric Pepe Rubianes.

"Una nit amb... Pepe Rubianes"

El primer capítol d'"Una nit amb..." estarà dedicat a l'actor galaicocatalà Pepe Rubianes. Per homenatjar-lo, el 33 recuperarà tres espectacles. En primer lloc, "Pay-Pay" i "Ño", l'espectacle que es va enregistrar als estudis de TV3, basat en els muntatges de l'actor. Tot seguit, els dos capítols el capítol que el programa "Còmics", que reivindica els grans humoristes catalans, li va dedicar. I per acabar aquesta nit d'humor protagonitzat per Rubianes, el programa recuperarà l'homenatge que es va fer a l'actor quan feia un any de la seva mort i que no s'ha tornat a emetre des de llavors. En aquest especial diversos persones que el coneixien bé, entre els quals hi ha el periodista Albert Om, l'humorista Andreu Buenafuente i el representant de l'actor, Toni Coll, que expliquen les seves vivències i parlen d'ell.
 
"Una nit amb..."
 
A partir de programes emesos fa poc i d'altres d'històrics, "Una nit amb..." s'acostarà a actors i actrius, còmics i comunicadors que han tingut una presència destacada a Televisió de Catalunya.
 
Amb sèries com "Còmics", el programa que repassa la història de l'humor català i altres d'especials històrics, s'ha confegit una programació per omplir les nits dels dissabtes d'humor amb bona companyia i bons records.
 
Cada nit de dissabte estarà dedicada a un personatge diferent. Entre els que protagonitzaran les primeres setmanes hi haurà Rosa M. Sardà, Mary Santpere i La Lloll, però els seguiran molts d'altres. Tots sobradament coneguts pels espectadors.
 
tv3.cat/33
Anar al contingut