L'arquitecte Ricardo Bofill en una entrevista a TV3

El 33 canvia la programació amb motiu de la mort de l'arquitecte Ricardo Bofill

Avui, divendres, a partir de les 22.15, el 33 canvia la programació arran de la mort de Ricardo Bofill, un dels arquitectes catalans amb més projecció internacional i autor de grans projectes com l'ampliació de l'aeroport del Prat, el Teatre Nacional de Catalunya, l'edifici Walden de Sant Just Desvern o l'Hotel W de Barcelona. S'emetrà el programa "(S)avis" dedicat a la seva persona.

"(S)avis" (emès el setembre del 2016)

És un dels (s)avis més notables de l'arquitectura contemporània. Les seves obres han deixat empremta a mig món -on té una gran reputació-, però no es considera profeta a la seva terra.  

Defensor de la ciutat mediterrània al món, considera que la seva marca pròpia és, precisament, el fet d'adaptar-se a llocs diferents. Capaç de projectar espais als indrets més insospitats, ha projectat una nova mirada sobre l'ofici, que s'ha anat renovant constantment. Sempre ambiciós, i ara també autocrític, avui, la seva preocupació, més que per l'espai, comença a ser pel temps.

A continuació de "(S)avis", es recuperarà l'emissió dels capítols 1 i 2 de "La Segona Guerra Mundial en Color". No s'emetrà el capítol 3.

tv3.cat/savis

@Savis_33

 

Anar al contingut