Dimecres, 20 de novembre, a les 19.30, al canal Super3

Edició especial del programa "InfoK" amb motiu del Dia Universal de la Infància

Demà dimecres, 20 de novembre, a les 19.30, l'informatiu per a nens i joves de Televisió de Catalunya, l'"InfoK", emet una edició especial del programa dedicada, íntegrament, als drets dels infants. Bona part d'aquest especial estarà destinat a explicar el cas dels Menors Estrangers No Acompanyats. L'"InfoK", editat i conduït per Laia Servera, s'emet de dilluns a dijous, a les 19.30, al canal Super3.

L'"InfoK", l'informatiu per a nens i joves del canal Super3, es plantejarà per què se celebra el Dia Universal de la Infància i s'explicarà perquè és important fer un programa especial sobre aquest tema.

Seguint l'actualitat informativa del moment, s'abordarà, de manera didàctica, el cas dels MENAS. Es respondran a algunes de les preguntes que puguin tenir els espectadors que segueixen el programa. Qui són aquests nens? D'on venen? De què han fugit? Com viuen, aquí a Catalunya? Amb quines dificultats o ajudes es troben? El programa també acompanyarà a un noi "exmena" que es reunirà amb un grup de nens i nenes per respondre als seus dubtes. I parlarà amb dos nens de 15 anys que actualment viuen en un centre d'acollida.

El programa posarà en context la situació d'aquests nens a Catalunya (xifres, centres, families d'acollida, etc). I finalment hi haurà un tancament musical amb els diferents nens del món i els drets que aquests tenen segons el lloc on visquin.

Aquest especial "InfoK" forma part de la programació que, a partir de demà –i durant una setmana–, TV3 i Catalunya Ràdio dedicaran als drets dels infants, coincidint amb el 30è aniversari de l'aprovació de la Convenció sobre els Drets de l'Infant. Tots els programes es faran amb la col·laboració d'UNICEF Comitè Catalunya.

super3.cat/infok

Anar al contingut