Tres nominacions i un premi Valors per a TV3 en la 27a edició dels Premis Zapping

TV3 obté tres nominacions en la 27a edició dels Premis Zapping a l'audiovisual de qualitat, que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC): "Crims" en la categoria Programa d'entreteniment/concurs; Carles Porta, el seu presentador i director, en la categoria de presentador, i el programa "El foraster" en la categoria de programa cultural / divulgatiu / documental. A això se suma el premi Valors al programa d'experiments "Efecte wow", del canal Super3, dirigit i presentat pel físic i divulgador científic Dani Jiménez.

L'acte de lliurament dels XXVII Premis Zapping serà el dijous 12 de maig, a l'auditori de CaixaForum Barcelona.

"Crims", la sèrie de true crime que tracta casos reals que han passat a Catalunya, produïda per TV3, en col·laboració amb Goroka i True Crime Factory, i dirigida i presentada Carles Porta, és finalista en la categoria Programa d'entreteniment/concurs. A més Carles Porta està nominat en la categoria de presentador. "Crims" estrenarà la tercera temporada el 2 de maig.

"El foraster" opta a la categoria de millor programa cultural / divulgatiu / documental. En el programa, una producció de TV3 amb la col·laboració de Brutal Media, Quim Masferrer recorre els pobles més petits de Catalunya per conèixer les històries de la seva gent.

Per últim, en els Premis Nominals, que atorga l'Associació, s'ha de destacar el Premi Valors a TV3 per "Efecte wow", un espai que aproxima a les famílies i a la comunitat educativa continguts científics de forma rigorosa on, a més, es proposen reptes assequibles per posar en pràctica. El programa d'experiments "Efecte wow", dirigit i presentat pel físic i divulgador científic Dani Jiménez, s'emet els dijous al canal Super3. 

Els Premis Zapping d'enguany són un reconeixement al millor oci audiovisual de qualitat del 2021. A diferència d'altres guardons, els Zapping premien la qualitat, i no l'audiència, i són les persones consumidores i usuàries qui escullen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat especialitzat, regit per la presidenta de l'Associació, Anna Plans, decideix amb el seu vot els guanyadors.

Anar al contingut