Dilluns, a les 23.10

Dues ficcions de l'Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona, a "Curtcircuit Taller"

El dilluns 10 d'agost, a les 23.10, "Curtcircuit Taller" ofereix dos nous curtmetratges, "Superfície" i "Renta antigua", dues ficcions de l'EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona) "Curtcircuit Taller" és una finestra oberta a les produccions d'estudiants de les escoles de cinema i audiovisuals de Catalunya, com l'EMAV, ECIB, Cine en acción, Bande à Part, Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo, etc., i de produccions de curtmetratgistes catalans independents. Durant deu capítols, l'espectador tindrà una cita amb els curtmetratges dels joves talents de casa nostra

"Superfície"

Director: Pau Sanabre

EMAV – Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona

Ficció - 12'45"

Què passa amb aquelles decisions que mai hem pres? Qui les pren, si és que algú ho sap? Qui s'hi atreveix, si és que hi ha algú prou valent? L'Àlex i el Bernat tornen cap a casa després de passar un cap de setmana escalant. Després de decidir que paren en una platja a fer un cigarret, descobreixen una cosa que flota pel mar.De seguida s'adonen que allò que tenen al davant pot ser el gran canvi que les seves vides necessiten. Però res és mai tan senzill.

"Renta Antigua"

Director: Vicente Barella

EMAV – Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona

Ficció - 15'50"

La senyora Carme és una dona gran víctima d'assetjament immobiliari. Atemorida pel propietari de l'edifici, que no escatima en argúcies per aconseguir fer-la fora de casa, haurà de bregar amb veïns conflictius, instal·lacions deplorables i judicis arreglats.

La ficció, l'animació, el documental i les noves arts i els efectes visuals, al 33!

twitter.com/curtcircuit33

facebook.com/curtcircuit33

tv3.cat/curtcircuit-33

 

Anar al contingut