Dol a "La Riera", que enceta nova etapa sense en Claudi

Dilluns 6 de febrer, a les 15.50, s'emet el capítol 1441 de "La Riera". La sèrie està de dol després de la mort d'un dels seus personatges més emblemàtics. En Claudi, pendent de ser operat, no ha pogut superar la seva última crisi i ha mort als braços de la seva mare. S'enceta un escenari nou per a molts dels personatges de Sant Climent.

En Nil arriba a casa de la Mercè just quan s'enduen el cos del seu pare. Queda destrossat, igual que la Judit, que tampoc no ha arribat a temps de veure viu en Claudi. A més, el noi queda molt parat quan s'assabenta que en Claudi va acusar la Mercè d'haver-li disparat. Per la seva banda, en Lluís també queda força destrossat i en Sergi acaba plorant als braços de la Maribel.

La Lídia no sap com explicar a l'Adrià que el seu pare és mort, però finalment ho fa gràcies a la insistència de la Menchu. També a can Quiroga hi ha reaccions. El policia intenta tranquil·litzar la Susi, però pateix per ella i per ell mateix i s'angoixa pel futur.

La Maria s'assabenta que la Bibiana va anar a veure en Claudi a l'hospital i la renya. El que la noia no explica és el que va fer la nit dels trets. I l'Emili, implacable, colla ara en Pastrana, alcalde accidental, per signar el contracte tal com l'havien acordat ell i en Claudi.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut