Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Diumenge, a les 12.00 i a les 19.00

Doble assalt en la lluita per l'ascens a Segona A, diumenge, a Esport3

Diumenge, a les 12.00, Esport3 oferirà el partit que jugaran el Nàstic i l'Eivissa, al Nou Estadi. I a les 19.00, serà el moment de veure l'enfrontament entre el Barça B i el Vila-real B

Quan falten només quatre jornades per al final de la lligueta d'ascens a Segona A, que donarà accés al play-off definitiu, Esport3 oferirà aquest diumenge els partits dels dos equips catalans que disputen aquest minitorneig.

A les 12.00, des del Nou Estadi de Tarragona, es podrà seguir el duel entre el Nàstic i l'Eivissa. Els de Toni Seligrat continuen invictes al seu camp però han encetat la fase d'ascens amb dos empats en els dos primers partits, just abans de rebre un Eivissa que ve de superar el Barça B i que s'ha confirmat com el millor equip dels dos subgrups, amb un registre defensiu imponent, 7 gols encaixats en 20 partits disputats. Els granes, però, han pogut recuperar un dels seus jugadors clau, Roger Brugué, que ja va donar l'assistència del gol de Fran Carbia que va permetre al Nàstic empatar al camp de l'Alcoià.

Nàstic i Barça B són segon i tercer, ara mateix, amb els mateixos punts i el mateix coeficient, amb la qual cosa tots dos es classificarien per al play-off. Per tant, per consolidar aquesta posició, han de guanyar tant els tarragonins com el Barça B, que rebrà el Vila-real B a l'Estadi Johan Cruyff, a les 19.00. Els de Garcia Pimienta volen continuar fent-se forts a casa després de perdre a Can Misses, i per fer-ho hauran de millorar en la defensa de les jugades d'estratègia, ja que els tres gols que han encaixat en aquesta lligueta han vingut de córners. Justament, Miguel Álvarez, el tècnic visitant, amb llarga trajectòria al futbol català, té una destacada reputació en el treball d'aquest tipus d'accions. Amb tot, el filial groguet només ha sumat un punt en els primers dos partits d'aquesta fase.

Els comentaris dels dos partits seran de Jordi Sunyer i l'anàlisi tècnica, de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut