"Tot són problemes", amb Juliana Canet, Patrick Urbano i Serapi Soler
"Tot són problemes", amb Juliana Canet, Patrick Urbano i Serapi Soler
Divendres, a les 20.15

Divendres, Anna Barrachina i Carlos Cuevas, a "Tot són problemes"

Divendres, a les 20.15, TV3 emetrà "Tot són problemes", l'espai d'humor amb Patrick Urbano, Serapi Soler i Juliana Canet que parla dels problemes quotidians en clau de comèdia. I, per abordar cada tema, convidarà cares ben conegudes per l'espectador.

Els convidats d'aquest divendres són els actors Anna Barrachina i Carlos Cuevas.

Com cada divendres, torna el "Tot són problemes" carregat d'emocions fortes. Aquesta setmana, tornen a casa seva dos actors mítics com són l'Anna Barrachina i el Carlos Cuevas. Tots dos s'hauran d'unir per complir una missió: endevinar qui són els convidats misteriosos que apareixeran per sorpresa al plató.  

Un programa per preparar mocadors per eixugar-se la llagrimeta perquè hi haurà retrobament de diferents personatges de la sèrie "Ventdelplà", poble al qual TV3 tornarà quinze anys després per xerrar amb els veïns i veïnes.  

Tot això i molt més, amb els presentadors Patrick Urbano, Jualiana Canet i Serapi Soler.  

El programa 

Tot i que si l'haguéssim de jutjar pel nom no ho semblaria, "Tot són problemes" és el programa més optimista de la graella de TV3. Perquè els problemes són inevitables, però quan s'expliquen i ens en podem riure sembla que es facin petits. Cada divendres, el programa farà broma i traurà ferro de l'actualitat del món de l'entreteniment.  

A "Tot són problemes", l'espectador també hi trobarà reportatges, entrevistes, gags d'humor i jocs de plató amb què els convidats mostraran una cara poc o mai vista.  

És una producció de TV3 en col·laboració amb The Mediapro Studio. 

 

 

#TotSónProblemesTV3 

Anar al contingut