Diumenge comença "Audicions íntimes", un nou programa de Catalunya Música

Aquest diumenge, 23 d'abril, a les 20.00, des del CaixaForum de Barcelona, Xavier Chavarria serà l'amfitrió d'una experiència musical nova i diferent. Una manera més intensa de viure la música, en què músics i públic estaran en contacte directe.
Audicions íntimes

Les "Audicions íntimes", que tenen el suport de l'Obra social "la Caixa", s'emetran cada diumenge, a les vuit del vespre, a Catalunya Música. És un cicle de concerts de música de cambra en un format original i innovador, que permet gaudir de la música des d'un punt de vista inusual, i d'una forma més intensa i propera.

Els concerts estan protagonitzats per músics professionals i experimentats, amb una gran capacitat comunicativa i amb ganes d'establir diàleg amb els assistents i de compartir amb ells l'experiència de la música i allò que els fa viure i sentir. El repertori escollit per a cada recital és molt variat, amb petites joies de la música de cambra de totes les èpoques, on cada obra té un significat molt especial per al músic que la interpretarà, i que compartirà amb els assistents. Els primers músics convidats seran el violinista Josep Colomé i el pianista Dani Espasa.

L'amfitrió d'aquestes trobades-concert és Xavier Chavarria, creador d'aquest format, que farà de nexe d'unió entre músics i públic a través d'unes presentacions àgils i amenes que permetran entendre millor tot el que sentirem i veurem. També hi haurà explicacions per part dels intèrprets, que compartiran amb els assistents la seva vivència personal de la música, les intimitats de la interpretació i els secrets de les obres que tocaran en el recital. Però, a més, els assistents podran fer preguntes i establir diàleg amb els músics en qualsevol moment de la sessió: compartir les sensacions i les emocions que ens desperta la música ho convertirà en una experiència única i molt enriquidora.

Les "Audicions íntimes" són, doncs, recitals de proximitat, amb la presència d'un grup reduït de públic per tal de propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d'un diàleg íntim i distès. Una fórmula de concert que permet fer allò que mai no es pot fer en els concerts de format tradicional: donar veu i protagonisme al públic, integrar-lo en el recital i establir diàleg amb els músics per tal de viure i gaudir més intensament de la música.

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica