Leonard Bernstein
Leonard Bernstein.

Diumenge, Catalunya Música oferirà en directe l'últim concert de la temporada de l'OBC des de L'Auditori

El diumenge 29 de maig, a les onze del matí.

El diumenge 29 de maig, a les onze del matí, Catalunya Música connectarà amb L'Auditori de Barcelona per transmetre en directe el concert del baríton William Dazeley, els Cors Madrigal i Lieder Càmera, el Cor Infantil Amics de la Unió, el Cor de Teatre i l'OBC amb la col·laboració de músics de l'ESMUC, dirigits per Kazushi Ono, que interpretaran la "Missa" de Leonard Bernstein. És l'últim concert de la temporada 2015-2016 de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Els comentaris de la transmissió els farà Joan Vives.
Com a colofó final de la temporada, l'OBC interpretarà la monumental "Missa" de Leonard Bernstein, que és una obra molt poc convencional que barreja l'espiritualitat dels textos litúrgics amb la teatralitat pròpia dels musicals nord-americans. Bernstein la va compondre per encàrrec de la vídua Jacqueline Kennedy per a l'Obertura del J. F. K. Center for the Performing Arts a Washington l'any 1971 i va compondre una missa monumental que barreja la música popular i el teatre musical que requereix uns efectius immensos, amb una gran orquestra de més de 100 músics, amb l'afegit d'instruments de rock, teclats, percussionistes, tres cors i un solista.
Podeu preparar l'audició d'aquest concert de l'OBC escoltant el programa "Guia d'orquestra", que s'emet a Catalunya Música els dijous a les onze de la nit i els diumenges a les nou del matí. Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut