Diumenge, Catalunya Música oferirà en directe el concert matinal de l'OBC inclòs al Festival Emergents de Barcelona

Catalunya Música ofereix en directe el concert matinal de l'OBC inclòs al Festival Emergents de Barcelona

El diumenge 23 d'abril, a les 11.00, Catalunya Música connectarà amb L'Auditori de Barcelona per transmetre el concert de la violinista Rosanne Philippens, el Trio VibrArt  i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), dirigida per Lawrence Foster, que interpretaran obres de Felix Mendelssohn, Ludwig van Beethoven i Béla Bartók. És un dels concerts de la temporada 2016-2017 de l'OBC inclòs al Festival Emergents. Els comentaris de la transmissió, que té el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Joan Vives.

El Festival Emergents de Barcelona ofereix una programació intensa de concerts del 18 al 23 d'abril a L'Auditori amb actuacions dels millors joves talents nacionals i internacionals, de la música antiga, de cambra i simfònica, fins al jazz i la música de nova creació. L'OBC participa en aquest certamen el cap de setmana del 22 i el 23 d'abril i permetrà que hi debutin cinc joves solistes, en dos concerts inclosos a la seva temporada, sota la direcció de Lawrence Foster, que va ser el titular de la formació entre el 1996 i el 2002.

El diumenge 23 d'abril, el públic podrà descobrir el talent del Trio VibrArt, que interpretarà el Triple concert op. 56 de Ludwig van Beethoven, i de la violinista Rosanne Philippens, que serà la solista del Concert per a violí i orquestra n.2, BB 117 de Béla Bartók. Arrodonirà el concert l'obertura de concert "Mar en calma i bon viatge" op. 27 de Felix Mendelssohn, que l'OBC interpretarà a l'inici del concert per donar la benvinguda als joves solistes que hi debutaran.

La transmissió en directe d'aquest concert estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut