Diumenge, a les 22.00 a l'instagram de TV3

Diumenge, el triangle continua, a "PoliAmor"

Diumenge, 20 de gener, a les 22.00, l'Instagram de TV3 emetrà l'onzè episodi de "PoliAmor", la ficció presentada per Nausicaa Bonnín, que s'emet en directe a través de la xarxa social Instagram.

Al capítol de diumenge, titulat "Marry me", el triangle poliamorós de la Berta sembla que rutlla força bé. Encara hi ha algunes friccions pròpies de la gestió del poliamor, però en general està contenta. Diumenge quedarà amb la seva germana per preparar el casament. Com sempre haurà de confrontar la seva visió moderna de l'amor amb la idea més tradicional de la Nora.

La dissenyadora convidada serà Maria Bartrons i l'actuació musical anirà a càrrec de la banda Filferro.

El format

Cada entrega de "PoliAmor" consta de tres parts: la primera és un monòleg d'aproximació de la Berta, en què explica com li ha anat la setmana; la segona és un capítol de cinc minuts en què es troba amb una altra persona i es plantegen uns conflictes que es tractaran en la tercera part, un xat en directe conduït per l'"instagramer" Roi Sastre, en què els espectadors podran opinar sobre el capítol i proposar què hauria de fer la Berta. El capítol es completarà amb una actuació musical en acústic, en directe, i un il·lustrador que reinterpretarà, a la seva manera, el logotip de "PoliAmor".

La sèrie "PoliAmor", produïda per El Terrat, s'emet per Instagram Live cada diumenge, a les 22.00, des del compte d'Instagram de TV3 @tv3cat.

tv3.cat

@tv3cat

Anar al contingut