Dissabte, a les 20.00

Dissabte, el capítol del "Polònia" post-sentència

Demà, dissabte, abans del "TN vespre", s'emetrà el capítol de l'espai de sàtira política "Polònia", que no es va emetre dijous després l'entrevista al president de la Generalitat, Quim Torra. D'aquesta manera, el quiz show presentat per Llucià Ferrer, "Atrapa'm si pots", avançarà el seu horari habitual.

En aquest nou capítol del "Polònia", en la setmana de la sentència, de mobilitzacions a Catalunya i de càrregues policials el programa mostrarà com van viure la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra l'arribada del Tsunami Democràtic a l'aeroport de Barcelona.

Demà, dissabte, 19 d'octubre, abans del "TN vespre", a partir de les 20.00, s'emetrà el capítol 528 de l'espai de sàtira política "Polònia". Ahir, dijous, finalment no es va emetre, per donar prioritat a l'actualitat, després de l'entrevista que el director de TV3, Vicent Sanchis, va fer al president de la Generalitat, Quim Torra. D'aquesta manera, el quiz show presentat per Llucià Ferrer, "Atrapa'm si pots", demà avançarà el seu horari habitual.

"Polònia", després de la sentència

"Em quedo a casa o soc tsunami?", és la pregunta que s'estan fent molts catalans. Quim Torra (Ivan Labanda) i Miquel Buch (David Olivares) la respondran al ritme de la cançó "Should I stay or should I go", dels The Clash.

I qui hi ha darrere el Tsunami Democràtic? El ministre de l'Interior, Grande-Marlaska (Albert Mèlich), ha iniciat la investigació i interrogarà els principals sospitosos.

El programa també farà la seva versió del vídeo que el govern socialista ha difós per millorar la imatge internacional de la democràcia espanyola.

Mentrestant, el govern català, amb Quim Torra (Ivan Labanda) i Roger Torrent (David Marcé) al capdavant, intentaran donar una resposta que estigui a l'altura de les circumstàncies.

Es descobrirà que Felip VI (Pep Plaza) no està content amb el delicte de sedició, perquè ell volia poder dir que havia aturat un cop d'estat, com el seu pare.

Albert Rivera (Ivan Labanda) i Pablo Casado (David Marcé) quedaran tancats a l'ascensor mentre celebren la sentència.

I després del missatge de Pep Guardiola (Pep Plaza) demanant suport a la comunitat internacional, Bertín Osborne (Pep Plaza) llegirà el seu propi manifest: el Jamonami Democràtic.

Finalment, després de 40 anys al Valle de los Caídos, Franco (Manel Lucas) haurà d'adaptar-se a la seva nova vida fora. I descobrirà, amb sorpresa, que les coses no han canviat gaire des que ho va deixar "tot lligat".

tv3.cat/polonia
facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3
youtube.com/polonia

 

Anar al contingut