Dissabte, Catalunya Música oferirà en directe l'òpera "Manon Lescaut", de Puccini, des del Metropolitan de Nova York

El dissabte 3 de desembre, a les 18.30.

Catalunya Música connectarà amb el Met de Nova York per transmetre "Manon Lescaut" de Giacomo Puccini, amb les veus d'Anna Netrebko, Marcelo Álvarez i Christopher Maltman, entre d'altres, i el Cor i l'Orquestra del Metropolitan de Nova York dirigits per Marco Armiliato i amb la producció de Richard Eyre. És una de les òperes de la temporada del Metropolitan de Nova York 2016-2017. Els comentaris de la transmissió, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Ignasi Pinyol.

La diva russa Anna Netrebko encapçala el repartiment de l'última funció de "Manon Lescaut" de Puccini al Met de Nova York i que es representarà amb la posada en escena del director Richard Eyre que ambienta l'òpera als anys 40, a la França ocupada pels nazis durant la Segona Guerra Mundial. Els papers del Des Grieux i de Lescaut els interpretaran Marcelo Álvarez i Christopher Maltman respectivament, dos cantants de luxe que units a l'aclamada soprano russa formen un autèntic trio d'asos vocals.

"Manon Lescaut" es va estrenar l'1 de febrer del 1893 al Teatro Regio de Torí i va ser el primer gran triomf de la carrera musical de Giacomo Puccini. Poques òperes han igualat la vívida descripció que el compositor italià va fer en aquesta òpera de la urgència de l'amor juvenil. Encara avui dia, aquesta història de la jove francesa destruïda per la seva conflictiva necessitat d'amor i luxe continua captivant els amants de la lírica. Una obra amb clares influències wagnerianes on l'amor és el tema absolut.

La transmissió en directe d'aquesta òpera estarà disponible durant una setmana als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut