Xavi Valls Gol a gol
Xavi Valls
DIMECRES,A LES 21.00

Dimecres de Copa, amb dues edicions especials de "Gol a gol", a Esport3

Demà, dimecres, a les 21.00, Esport3 emetrà dues edicions especials de "Gol a gol", el programa presentat per Xavi Valls, en què se seguirà de ben a prop els partits de la Copa del Rei de demà, en la jornada de setzens de final.

La primera edició del "Gol a gol" serà a les 21.00, tot just acabat el partit entre l'Eivissa i el Barça, en què Xavi Valls repassarà les millors jugades del partit i connectarà amb les rodes de premsa dels entrenadors en directe i les declaracions dels jugadors. A més, es comptarà amb l'anàlisi i la tertúlia de Gerard Autet, Jordi Grau, Aina Cerdà i Sique Rodríguez.

Tot seguit, a les 23.00, s'emetrà una segona edició especial del programa, en què es farà especial atenció als partits de la jornada de la Copa del Rei que ha enfrontat la Reial Societat i l'Espanyol; el Girona i el Vila-real; el Badalona i el Granada, i l'Unionistas de Salamanca i el Reial Madrid. Així mateix, es comptarà amb l'anàlisi i la tertúlia "de luxe" de Carles Fité, Jordi Grau, Danae Boronat i David Balaguer.

esport3.cat

Anar al contingut