Xevi Bardolet i Jordi Robirosa
Xevi Bardolet i Jordi Robirosa
Dimecres, a les 18.30 i a les 20.15

Dimecres de bàsquet europeu femení, amb l'Uni Girona i el Cadí La Seu, a Esport3

Demà, a les 18.30, Esport3 emetrà el partit entre el Cadí La Seu i el Miskolc d'Hongria de l'Eurocup femenina de bàsquet. I a les 20.15 serà el torn de l'Spar Citylift Girona i el Dynamo Kursk, de la cinquena jornada de l'Eurolliga

A partir de les 18.30 el Cadí La Seu jugarà a la pista del DVTK Miskolc d'Hongria, un partit clau de cara a la classificació per a les eliminatòries de l'Eurocup. Es classifiquen els dos primers de cada grup i els quatre millors tercers. Ara mateix, i abans d'aquesta penúltima jornada, tots dos equips estan empatats a dues victòries en la segona posició del grup H. En la primera volta, l'equip de la Seu d'Urgell va guanyar les hongareses per 22 punts, però demà tot indica que trobaran un equip més consistent i amb més salut que aleshores.

Els comentaris seran de Jordi Robirosa i Nacho Solozabal.

I tot seguit, a les 20.15, també per Esport3, es podrà veure en directe el duel de la cinquena jornada de l'Eurolliga entre l'Spar Citylift Girona i el Dynamo Kursk. Les gironines necessiten sortir de la cua del grup B i s'agafaran al factor Fontajau per intentar sorprendre un dels equips més poderosos del continent en l'última dècada. Un conjunt rus que compta amb la jugadora gironina Marta Xargay i amb l'entrenador campió de Lliga amb l'Uni Girona el 2015, Roberto Íñiguez.

La transmissió serà de Xevi Bardolet i l'exjugadora internacional Cindy Lima.

esport3.cat

Anar al contingut