El Manu torna deu anys després i no és del tot benvingut.
El Manu torna deu anys després i no és del tot benvingut.

Dilluns, TV3 estrena la segona temporada de "Benvinguts a la família"

Dilluns 14 de gener, a les 21.55, després del "Telenotícies vespre", TV3 estrena l'esperada nova temporada de la comèdia d'humor negre produïda per Filmax (Arca Audiovisual) i creada per Pau Freixas i Iván Mercadé. En l'episodi de dilluns, se sabran les intencions del Manu i el motiu del seu retorn.

La temporada passada va acabar amb l'Àngela (Melani Olivares) i tota la família Navarro en xoc per l'arribada del Manu (Santi Millán), l'exmarit i que va fugir fa deu anys, pare dels tres fills de l'Àngela i germà del Nando. Santi Millán es posa a la pell d'aquest personatge que arriba amb una solució i molts problemes que posaran a prova la unitat familiar i faran trontollar els fonaments de la família, que aquesta temporada es veurà embolicada en problemes més grossos encara.

La trama

Tot i els enganys inicials, la veritable raó del retorn del Manu és demanar ajuda a l'Àngela i els seus. Una família d'estafadors perillosos encapçalada per la Teresa, una jove amb qui el Manu va tenir un passat romàntic, el persegueix perquè diu que els va robar un anell molt valuós. Tot i que se'n declara innocent, els protagonistes de la sèrie es veuran embolicats en un seguit de situacions catastròfiques per poder pagar el deute del Manu i salvar-lo de la seva "segona família".

Capítol 1 "El Manu"

 

L'exmarit de l'Àngela torna a casa deu anys després demanant ajuda. Assegura que el persegueix una gent molt perillosa i que l'han d'amagar. La família hi accedeix, però qui arriba és la Teresa, una noia vestida de núvia que diu que el Manu l'ha deixat plantada a l'altar. La família haurà de decidir llavors a qui dels dos creure.

La segona temporada de "Benvinguts a la família" consta de 13 capítols de 50 minuts que s'emetran, fins a mitjans d'abril, cada dilluns a les 21.55.

#BALFTV3

tv3.cat/benvingutsalafamilia
facebook.com/benvingutsalafamiliatv3
twitter.com/BALFTV3
instagram.com/benvingutsalafamilia_oficial

Anar al contingut