"7 raons per fugir"
"7 raons per fugir"
Dilluns, a les 23.00

Dilluns s'estrena "7 raons per fugir", una pel·lícula amb participació de TV3

Dilluns, a les 23.00, després de "Drama", la nova sèrie de TV3, s'estrena "7 raons per fugir", una producció amb participació de TV3, dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras i protagonitzada per Emma Suárez, Francesc Orella i David Verdaguer, entre d'altres. El llargmetratge és una comèdia negra que critica àcidament la societat del segle XXI a partir de set històries tan quotidianes com surrealistes.

"7 raons per fugir" és una pel·lícula que s'allunya dels estàndards habituals del cine social o de denúncia, que ja d'alguna manera o altra és també una comèdia que destil·la humor negre i fa referència a l'absurd des del més pur sarcasme. El llargmetratge mostra set visions diferents, tan quotidianes com surrealistes, d'una mateixa societat que no aconsegueix progressar.

La pel·lícula és un projecte que sorgeix d'una mirada crítica a la nostra societat i als valors que transmet. Dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, el llargmetratge s'ha rodat en localitzacions com Berga, Manresa i Terrassa, i compta amb un estel·lar repartiment en què destaca la participació d'Emma Suárez, Sergi López, David Verdaguer, Jordi Sánchez, Antonio Resines, Pepe Viyuela i Francesc Orella, entre d'altres.

Sinopsi:

"7 raons per fugir" ofereix set històries diferents que barregen l'horror i la comèdia, mentre retraten la realitat del segle XXI. Són set visions surrealistes d'una societat que no progressa, en un món contradictori, convuls i disfuncional. Són les històries d'una família, d'un nen pobre, d'uns veïns, d'una inquilina, d'un empresari, d'un atropellat i d'un casament, que transcorren en set episodis diferents. Parlen de la família, la solidaritat, l'ordre, la propietat, el treball, el progrés i el compromís.

El llargmetratge està basat en els èxits teatrals del mateix Esteve Soler, un dels directors i guionista del film, que s'han traduït a 20 idiomes i s'han representat a més de 40 països de tot el món. 

"7 raons per fugir" va rebre el Premi Especial del Públic a la Millor Pel·lícula als Gaudí 2020.

Fitxa tècnica:

Directors: Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras
Guió: Esteve Soler, a partir de les obres de teatre del mateix autor
Direcció de fotografia: Gabriel Campoy
Música: Julie Reier
Intèrprets: Francesc Orella (pare), Rosa Cadafalch (mare), Pol López (fill), Vicky Peña (muller), Ramon Fontseré (marit), Emma Suárez (veïna), Sergi López (veí), Manolo Solo (Eugenio), Àgata Roca (compradora), Alain Hernández (agent immobiliari), Albert Ribalta (penjat), Pepe Viyuela (empresari), Lola Dueñas (dona empresari), Àlex Brendemühl (ferit), Aina Clotet (dona), Borja Espinosa (veí 2), David Verdaguer (nuvi), Núria Gago (núvia) i Jordi Sánchez (mossèn)

"7 raons per fugir" està produïda per Producciones del Interior AIE, en producció associada amb Compacto SCCL i No Hay Banda SL, amb el suport de l'ICEC i amb la participació de TV3.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut