Dilluns, "La vida" amb Sílvia Cóppulo estrena l'espai "Les coses d'en Barberà i en Parreño"

L'espai, que s'emetrà a partir de les dotze, estarà protagonitzat pel periodista de TV3 Jaume Barberà i Oriol Parreño, que també treballa a TV3 i ha col·laborat amb altres mitjans de comunicació del país.
Jaume Barberà

Jaume Barberà

El 16 de novembre, el programa de Sílvia Cóppulo "La vida" comença un espai de col·loqui anomenat "Les coses d'en Barberà i en Parreño", protagonitzat pels periodistes Jaume Barberà i Oriol Parreño.

En aquest primer espai els dos periodistes parlaran, per exemple, de per què els gats no ens estimen, i en properes edicions esbrinaran si els nostres universitaris tenen menys diabetis, si als Estats Units moren molts blancs de mitjana edat o en quins països els joves seran més sans i rics.

Serà un debat viu, sorprenent i surrealista, com ho són els seus dos protagonistes,  conduït per Sílvia Cóppulo.

Oriol Parreño és periodista i guionista. Ha treballat més de 20 anys a la ràdio, i uns quants a la televisió. És periodista davant dels micròfons, davant de la càmera i darrere. Actualment és guionista del programa "El foraster", de TV3, i prepara més guions per a la segona temporada de la Misha, del canal Super3, alhora que desenvolupa nous projectes audiovisuals.

Jaume Barberà també és periodista i escriptor. Des del 2014 dirigeix i presenta el programa del 33 "Retrats". Anteriorment va fer per a Televisió de Catalunya programes com "Singulars", "Els matins de TV3", "Bon dia, Catalunya" i "Paral·lel 33";  i programes d'entrevistes a personalitats rellevants del panorama social, polític i cultural del moment. L'any 2012 va publicar "Singulars. Escoltar per aprendre", un llibre que recollia algunes de les entrevistes més rellevants.

 

Catradio.cat/LaVida

Facebook.com/LaVida

Twitter.com/LaVida