Xavier Rosiñol a "La tribu"
Xavier Rosiñol a "La tribu"

Dijous, "La tribu de Catalunya Ràdio", en directe des de Sitges, amb la col·laboració de "MeteoMauri"

El programa es farà des l'Edifici Miramar de Sitges i inclourà una trobada de meteoròlegs i actuacions musicals.

Demà, dijous 12 de maig,  "La tribu de Catalunya Ràdio", encapçalat per Xavi Rosiñol, començarà entrevistant Miquel Forns, alcalde de Sitges;  Vinyet Panyella, directora i gerent del Consorci del Patrimoni de Sitges;  Isidre Also, de l'Agència Promoció Garraf, i representants de la Comunitat Gay Sitges.

A dos quarts de cinc, Xavier Rosiñol parlarà de la nova agricultura amb Jordi Puig, autor del Llibre "L'hort del segon origen". Després, es farà  El "Meteosavi de Catalunya", un concurs amb els meteoròlegs assistents, convidats per Francesc Mauri, realitzador del "MeteoMauri".

 Després de les notícies de les cinc, l'"APM!", amb  Xavi Cazorla i Jordi Asturgó. En acabar, "La tribu de Catalunya Ràdio" entrevistarà Jordi Milán, director de la companyia teatral La Cubana. A dos quarts de sis hi haurà una degustació amb Vins Penedès i Malvasia de Sitges, i l'actuació musical de Ramon Mirabet.

 A les  sis, la secció de cuina, amb un berenar de sardines amb escabetx, fet per Nandu Jubany, els pescadors de Vilanova, l'escola Hoteleria de l'IES Benaprès de Sitges i Mario Vizcarro. Després de l'avanç informatiu, les conclusions... de l'"APM!" amb Xavi Cazorla, Jordi Asturgó, Borja Figuerola, Marina Sánchez i que inclourà una altra actuació de Ramon Mirabet.

"La tribu de Catalunya Ràdio", que presenta Xavi Rosiñol, s'emet de dilluns a divendres, de 16.00 a 19.00, a Catalunya Ràdio.

 

Catradio.cat/latribu

Facebook.com/tribucatradio

Twitter.com/tribucatradio

Anar al contingut