Dimecres, a les 22.05

Diferents maneres d'estimar, a "Tabús"

Demà, després del "TN vespre", TV3 emetrà el setè capítol de la segona temporada de "Tabús". El programa, presentat per David Verdaguer, és una producció de TV3 en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio)

En el setè capítol, David Verdaguer conviurà amb set persones que es relacionen de manera diferent i entenen l'amor fora dels límits de la monogàmia. Serà amb el Víctor, el Fernando i el Leonardo, una parella de tres que acaba de celebrar el seu desè aniversari i que critica que la nostra societat està pensada per a dues persones; la Cristina i en Joan, que mantenen una relació oberta i es consideren poliamorosos, ja que estan oberts a altres experiències afectives i sexuals, sigui junts o separats, i la Sandra i en Jaume, que practiquen l'anarquia relacional i tenen diversos vincles sense necessitat d'establir una relació de jerarquia entre ells. Junts, intentaran trencar tots els tòpics que envolten les persones que es relacionen al marge de la monogàmia i descobriran noves maneres d'estimar.

El programa

"Tabús" és un format valent i arriscat conduït per l'actor David Verdaguer, que dona visibilitat a col·lectius que normalment han de conviure amb molts tabús: persones que han conviscut amb una addicció, treballadors i treballadores de la indústria pornogràfica, dones que no han pogut complir el seu desig de ser mares, antisistemes, persones amb una bellesa no normativa, persones amb altes capacitats, persones que estimen sense seguir els estàndards de la societat i la gent gran.

A cada capítol, David Verdaguer convida quatre o cinc persones d'un mateix col·lectiu a una casa de vacances a l'Empordà per conviure-hi durant una setmana. Al llarg d'aquests dies, aprofiten per conèixer-se a fons i passar uns dies de convivència agradables mentre xerren dels tabús que acompanyen el seu col·lectiu i sobre com se senten tractats per la societat.

tv3.cat/tabus

twitter.com/TabusTV3

instagram.com/tabustv3

#TabúsTV3

Anar al contingut